Peach Fuzz: Αυτό είναι το χρώμα του 2024

Η Pantone αποκάλυψε το χρώμα της χρονιάς για το 2024: το Peach Fuzz, ένα απαλό ροδακινί-μπεζ για το οποίο η εταιρεία λέει ότι προορίζεται να ενσαρκώσει «την επιθυμία μας να γαλουχήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους».

Η απόχρωση είναι «ένας βελούδινος απαλός τόνος ροδακινί του οποίου το πνεύμα που αγκαλιάζει τα πάντα εμπλουτίζει μυαλό, σώμα και ψυχή», σύμφωνα με την Pantone.

Pantone Color of

the Year 2024: PANTONE 13-1023 Peach Fuzz.

A velvety gentle peach whose all-embracing spirit enriches mind, body, and heart.

Learn more about PANTONE 13-1023 Peach Fuzz:https://t.co/323jbOLiTA#pantone #pantonecoloroftheyear #pantone2024 #peachfuzz pic.twitter.com/9cjGBY9bsY

— PANTONE (@pantone) December 7, 2023

«Αναζητώντας μια απόχρωση που απηχεί την έμφυτη επιθυμία μας για εγγύτητα και σύνδεση, επιλέξαμε ένα χρώμα που ακτινοβολεί ζεστασιά και μοντέρνα κομψότητα».

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανακοινώνει το χρώμα της χρονιάς – και σηματοδοτεί την 25η επέτειο του ετήσιου προγράμματος χρωμάτων της Pantone – η εταιρεία περιέγραψε περαιτέρω το Peach Fuzz ως «αυστηρά αισθησιακό» και «εγκάρδιο», με την πρόθεση «να φέρει ένα αίσθημα τρυφερότητας και μεταδίδοντας ένα μήνυμα φροντίδας, κοινότητας και συνεργασίας».

Τα περασμένα χρώματα της χρονιάς

Πριν από το Viva Magenta, το χρώμα της χρονιάς της Pantone για το 2022 ήταν το Very Peri, ένα μπλε της μυρτιάς που η εταιρεία υποστηρίζει ότι εκπέμπει «μια ξέγνοιαστη αυτοπεποίθηση και μια τολμηρή περιέργεια».

Let's start the week right with a #DesignDuel !!

Which "Color of the Year" do you prefer?

2022's Very Peri or 2023's Viva Magenta? pic.twitter.com/EcTAwMN3vx

— Freepik (@freepik) August 21, 2023

Το 2021, το χρώμα της χρονιάς ήταν ένας συνδυασμός του Ultimate Grey και του Illuminating, το οποίο είχε μια φωτεινή κίτρινη απόχρωση. Και το χρώμα της χρονιάς το 2020 ήταν το Classic Blue, μια απόχρωση που προοριζόταν να ενσαρκώσει την επιθυμία «για μια αξιόπιστη και σταθερή βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε καθώς περνάμε το κατώφλι σε μια νέα εποχή».

Ultimate Grey and Illuminating: Pantone's 2021 colours of the year spark hope and despair https://t.co/r3NUNbM2yq

— The Guardian (@guardian) December 11, 2020

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στη Γάζα: Το Ισραήλ εξωθεί τους Παλαιστίνιους στην «μεγάλη έξοδο» προς την Αίγυπτο

Παρίσι: Διαμαντένιο δαχτυλίδι «έκανε φτερά» από το ξενοδοχείο Ritz – Πού το βρήκανε (Photo/Video)

Alfa Nero: Το… κουβάρι με το μέγκα-γιοτ Ρώσου ολιγάρχη και η φτωχή Αντίγουα που μπλέχτηκε (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Peach Fuzz, Αυτό, 2024,Peach Fuzz, afto, 2024