Ozzy Osbourne: Ο «Πρίγκιπας του Σκότους» αποσύρεται από τη σκηνή – «Το σώμα μου είναι αδύναμο» (videos)

Ο μεγάλος ρόκερ Ozzy Osbourne αποσύρεται από τη σκηνή στα 74 χρόνια του, μία απόφαση που την πήρε καθώς αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη. Ο Osbourne διαγνώσθηκε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα υγείας.

Ο «Πρίγκιπας του Σκότους» είχε προγραμματίσει ευρωπαϊκή περιοδεία τον Μάιο, που αρχικά προγραμματίστηκε το 2019, αλλά πλέον ανακοίνωσε ότι

δεν πρόκειται να ξανανεβεί στη σκηνή. Το τελευταίο σόου του Ozzy ήταν τον Δεκέμβριο του 2018, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ozzfest στο Inglewood.

Με ανάρτηση στο Instagram ο Ozzy, που έκανε μεγάλη καριέρα με τους  Black Sabbath, ζητά συγγνώμη γιατί «απογοήτευσε» τους φίλους του. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι οι περιοδείες μου θα τέλειωναν με αυτόν τον τρόπο», ομολογεί ο Osbourne, λέγοντας ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας, επτά μήνες μετά την επέμβαση στην σπονδυλική στήλη, που τον έσωσε από την παράλυση κι ενώ παλεύει με τη νόσο του Πάρκινσον.

«Είναι ίσως μία από τις πιο σκληρές αποφάσεις που έχω μοιραστεί με τους πιστούς φίλους μου. Όπως ξέρετε, πριν από 4 χρόνια, τέτοιο μήνα, είχα ένα σοβαρό ατύχημα, στο οποίο καταστράφηκε η σπονδυλική στήλη μου. Ο μόνος στόχος μου όλο αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψω στην σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Όμως ύστερα από τρεις επεμβάσεις και θεραπείες με βλαστοκύτταρα και ατέλειωτες φυσικοθεραπείες, το σώμα μου εξακολουθεί να είναι αδύναμο», γράφει ο Ozzy Osbourne.

«Αισθάνομαι ταπεινότητα απέναντι σε εσάς που υπομονετικά κρατήσατε τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά έχοντας πλήρη συνείδηση, βρίσκομαι πλέον αντιμέτωπος με την πραγματικότητα ότι δεν έχω την φυσική δυνατότητα να πραγματοποιήσω τις εμφανίσεις στην Ευρώπη και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω τα ταξίδια που απαιτούνται. Πιστέψτε με όταν λέω ότι  η σκέψη και μόνο ότι απογοητεύω τους φίλους μου με έχει γ@μ…, περισσότερο από όσο μπορείτε να καταλάβετε», προσθέτει ο Ozzy στην ανάρτησή του στο Instagram.

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι περιοδείες μου θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο», καταλήγει, ευχαριστώντας την οικογένειά του, την μπάντα, τους συνεργάτες και τους φίλους του για την «ατέλειωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξη». «Και για το ότι μου χάρισαν την ζωή που δεν είχα ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχα»…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

Ο Ozzy Osbourne διαγνώσθηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 2019 και την ίδια χρονιά είχε μία σοβαρή πτώση που επιδείνωσε ένα τραύμα στον λαιμό που είχε από το 2003, μετά από ατύχημα με ποδήλατο στο κτήμα του στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης:

Στο σφυρί προσωπικές επιστολές της Νταϊάνα – Tο διαζύγιο με τον Κάρολο, οι φόβοι και η καταπίεση (Photos)

Γερουσιαστής Κρις Βαν Χόλεν: Η Τουρκία να ξεχάσει τα F-16 χωρίς ένταξη Φινλανδίας – Σουηδίας στο ΝΑΤΟ (Photo)

Τουρκικό κανάλι χλευάζει τον Φλώρο για την πτώση του F-4 – «Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ozzy Osbourne, Πρίγκιπας, Σκότους, – Το,Ozzy Osbourne, prigkipas, skotous, – to