Open: Ο νέος ρόλος του Αντώνη Κανάκη

Μεγάλες αλλαγές στο Open προκάλεσε η αποχώρηση της Διευθύντριας Ψυχαγωγικού, Μαρίας Σαγανά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ok, το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Αντώνη Κανάκη να έχει διευρυμένο ρόλο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο παρουσιαστής είχε στις αρχές του μήνα ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ του έδωσαν γη και ύδωρ για να παραμείνει στο κανάλι.

Στο παρά πέντε και ενώ το ραντεβού έμοιαζε να μην έχει αίσιο τέλος, η διοίκηση του Οpen μετέφερε την επιθυμία του ιδιοκτήτη του σταθμού, να δοθεί στον Αντώνη Κανάκη
ρόλος συμβούλου στο πρόγραμμα του σταθμού, κάτι που στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί με τον ΑΝΤ1. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή ο χρόνος μετρά αντίστροφά, αφού αναμένονται πολλές ανακατατάξεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους, για να βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων, που θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου, όπως έκαναν με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε ο Αντώνης Κανάκης  είναι η εκπομπή να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά, ενώ η εκπομπή «Βινύλιο» να παραμείνει ως έχει.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που την εκφόβισε

ΕΡΤ: Πώς θα λέγεται η νέα μουσική εκπομπή με την Κωστή Μαραβέγια

Τηλεόραση: Nωρίτερα θα κάνει πρεμιέρα ο «Σασμός» στον ALPHA – Πότε θα αρχίσουν τα υπόλοιπα σήριαλ

Keywords
Τυχαία Θέματα