Open TV: Στο πλευρό Παυλόπουλου -Σαραντάκου η Ντόρα Κουτροκόη

MEDIA

 

Η ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο κανάλι του Open TV, ξεκινώντας το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, με το “Ώρα Ελλάδος 5.30” και συνεχίζοντας με το “Ώρα Ελλάδος 7.00”.

Η σπονδυλωτή ενημερωτική πρωινή ζώνη του ΟΡΕΝ κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη σύνθεση και ακόμη πιο μαχητικό ρεπορτάζ από την πιο πλήρη δημοσιογραφική ομάδα της πρωινής ζώνης.

Στις 5.30 το πρωί της Δευτέρας, ανοίγει την αυλαία η εκπομπή ’Ώρα Ελλάδος 5.30” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Στις

7.00 τη σκυτάλη παίρνουν οι Ακης Παυλόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννης Σαραντάκος στην “Ώρα Ελλάδος 7.00”. 

Η εκπομπή θα φιλοξενεί προσκεκλημένους από κάθε φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και αθλητικής ζωής, αλλά και ενότητες για τον πολιτισμό, την επιστήμη, τις τέχνες και την επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, η εκπομπή “Ώρα Ελλάδος 7”, αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο που διαθέτει, θα καταγράφει όσα συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η ομάδα του Open στην πρωινή ενημέρωση

Δημοσιογραφική Ομάδα: Σπύρος Φρεμεντίτης, Φάνης Καραμπατσάκης,  Ελευθερία Σπυράκη, Αδαμαντία Λιόλιου, Ηρώ Ράντου, Ιωάννα Κρομμύδα,  Ιωάννα Αρφάνη, Αντώνης Τσουμπός, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος

Σκηνοθέτες:  Αντωνης Περούλης, Βάνιας Βλαχοδημοτρόπουλος

Αρχισυντάκτες: Μαρία Παύλου, Γεωργία Λινάρδου.

Υπεύθυνος ενημερωτικής ζώνης: Αλέκος Βασιλόπουλος

OpenΠαυλόπουλοςΣαραντάκοςπρεμιέρεςεκπομπέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα