Oικονόμου: «Με ανακυκλωμένα πολιτικά προϊόντα τίποτα νέο δεν μπορεί να φέρει ο κ. Τσίπρας»

Στον Αλέξη Τσίπρα απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου λέγοντας ότι η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα βυθίσει την χώρα στην αστάθεια και την ανασφάλεια. Πώς σχολιάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Νίκου Παπαθανάση.

«Αυτό που ονομάζει ο κ. Τσίπρας «προοδευτική» κυβέρνηση συνεργασίας είναι σίγουρο ότι θα βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ανέχεια. Με ανακυκλωμένα

πολιτικά προϊόντα τίποτα νέο, τίποτα δυναμικό, τίποτα δημιουργικό δεν μπορεί να φέρει ο κ. Τσίπρας», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλείνει τη δήλωσή με ένα υστερόγραφο κατηγορώντας τον ότι ανήγαγε τον πολακισμό σε επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

«ΥΓ: Το να κατηγορεί την ΝΔ για τοξικότητα ο άνθρωπος που ανήγαγε τον πολακισμό σε επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων».

Οικονόμου για επίθεση Ρουβίκωνα : «Αυταπατώνται όσοι νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν»

Παράλληλα, νωρίτερα σήμερα 31/3/2023 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταδίκασε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Νίκου Παπαθανάση. Όπως τόνισε: «αυταπατώνται όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες πράξεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης θα μας τρομοκρατήσουν».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης (30.03.2023), μέλη του Ρουβίκωνα πήγαν έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση και πέταξαν τρικάκια.
Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Οι τραμπούκοι του “Ρουβικώνα” επιτέθηκαν το βράδυ στην οικία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, προσπαθώντας να εκφοβίσουν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ενέργεια, η οποία προσβάλλει τις αρχές της δημοκρατίας μας, και περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να κάνουν το ίδιο. Όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες πράξεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης θα μας τρομοκρατήσουν αυταπατώνται».

Διαβάστε επίσης:

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο topontiki.gr: Απαιτείται συνολική αλλαγή πολιτικής για την ανάταξη της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας

Εύα Καϊλή από τη φυλακή: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω – Δεν νιώθω θύμα, αλλά τρόπαιο» (photo)

Μητσοτάκης από τον Έβρο: Θα ολοκληρώσουμε τον φράχτη, αποτελεί εθνική αναγκαιότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Oικονόμου, Τσίπρας,Oikonomou, tsipras