O Πίνατ στο Μέγαρο Μαξίμου (Photo & Video)

Το Μέγαρο Μαξίμου διαθέτει πλέον και τετράποδο ένοικο.

Ο δύο ετών Πίνατ είναι το γλυκό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι που γνώρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Ο πρωθυπουργός τον υιοθέτησε και κάπως έτσι βρέθηκε στο νέο του σπίτι.

Ο πρώην αδέσποτος σκυλάκος, που γεννήθηκε το 2019, έχει κερδίσει την αγάπη όλων των εργαζόμενων ενώ ο ίδιος επιδεικνύει απλόχερα την τρυφερότητά του σε όλους.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην «Καθημερινή της Κυριακής», αναφερόμενος

στην πρώτη τους «γνωριμία». «Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!», πρόσθεσε.

«Peanut Butter Yummy Yum! Γίνομαι βούτυρο για σένα, λιώνω, πώς να στο πω; Είμαι για όλες τις περιόδους και συμφέρω. Έχεις λιγούρα για γλυκάκι; Παίρνεις ένα ψωμί και με αλείφεις πάνω. Έχεις τα ντέρτια σου και θες να πιεις; Είμαι το πιο διαδεδομένο συνοδευτικό ποτού. Νηστεύεις ή κανείς δίαιτα; Ε δεν χρειάζεται να σου απαντήσω, ξέρεις πού να με βρεις. Γρήγορα όμως, ανυπομονώ να σε γνωρίσω!», ανέφερε η αγγελία στην ιστοσελίδα της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Η υιοθεσία έγινε με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπ, όπως ορίζει ο νόμος. Τώρα αν «το κόστος του μικροτσίπ επιβάρυνε τον νέο του γονιό» δεν το γνωρίζουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα