«NCIS: Λος Άντζελες»: Φινάλε έπειτα από 14 σεζόν για την πετυχημένη σειρά (video)

Στις 14 Μαΐου θα προβληθεί το καταληκτικό επεισόδιο της αστυνομικής περιπετειώδους σειράς «NCIS: Λος Άντζελες», γνωστοποίησε η πρόεδρος του αμερικανικού δικτύου CBS Entertainment, Έιμι Ρέισενμπαχ.

«Επι 14 σεζόν το “NCIS: Λος Άντζελες” ήταν σταθερό στοιχείο του προγράμματος μας, με χαρακτήρες τους οποίους χαιρόσουν να παρακολουθείς. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σειρά έγινε παγκόσμια επιτυχία. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία και την αξιοσημείωτη πορεία αυτών των

πολύτιμων μελών της οικογένειας του CBS και σκοπεύουμε να τους δώσουμε το “μεγάλο αντίο” που αξίζουν αυτοί και οι φανς τους» είπε μεταξύ άλλων η επικεφαλής του τηλεοπτικού δικτύου.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε το 2009 και για τα επόμενα πέντε χρόνια ήταν, κάθε φορά, μέσα στο Top 10 του CBS.

Αν και όλα αυτά τα 14 χρόνια άλλαξε μέρες και ώρες προβολής καμιά δωδεκαριά φορές και  διατηρήθηκε μεταξύ των δημοφιλέστερων προγραμμάτων του τηλεοπτικού δικτύου.

«Ετοιμάζουμε ένα αποχαιρετιστήριο επεισόδιο το οποίο θα είναι απόλυτα ικανοποιητικό και θα τιμά τους χαρακτήρες της σειράς που αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές», ανέφερε ο δημιουργός του «NCIS: Λος Άντζελες», Σέιν Μπρέναν.

Η σειρά είχε ήδη καταφέρει ρεκόρ μακροβιότητας την 13η σεζόν με 300 επεισόδια και θα έχει φθάσει τα 322 με το τελευταίο στις 14 Μαΐου 2023.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Ο Σταύρος υποβάλλει μήνυση στον Αστέρη (Video)

Έλεος: Τι τηλεθέαση έκαναν Πάνια – Ψινάκης στην πρεμιέρα τους

Κορυφώνεται η κόντρα Κανάκη – Οικονόμου: «Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος της δημοσιογραφίας» (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα