Monster: Μετά τον Ντάμερ έρχεται η ιστορία των αδερφών Μενέντεζ (photo)

Το Νetflix ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν της ανθολογικής σειράς Monster η οποία παρουσιάζει τις ιστορίες αληθινών δολοφόνων. Μετά τον Τζέφρι Ντάμερ, η σειρά επικεντρώνεται στα διαβόητα αδέρφια Μενέντεζ.

Με τίτλο «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story» το δράμα αληθινών εγκλημάτων θα εμβαθύνει στην ιστορία των δύο αδελφών που καταδικάστηκαν το 1996, για τις δολοφονίες των γονιών τους.

Η

πραγματική υπόθεση έλαβε χώρα το 1989, όταν τα αδέλφια σκότωσαν τη μητέρα τους, Κίτι, και τον πατέρα τους, Χοσέ, στην έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς και στη συνέχεια εισέπραξαν την κληρονομιά τους. Τα αδέλφια ήταν 18 και 21 ετών κατά τη στιγμή της δολοφονίας.

From the creators of Monster comes the next chilling installment of the anthology series:

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. pic.twitter.com/metyCMecmQ

Netflix (@netflix) May 1, 2023

Η δίκη των δύο αδελφών είχε διχάσει την Αμερική σχετικά με τα κίνητρα που οδήγησαν το χέρι των δολοφόνων. Από τη μία υπήρχαν αυτοί που μιλούσαν για στυγνούς καιροσκόπους που απλών ήθελαν να βγάλουν τους γονείς τους από τη μέση και να κληρονομήσουν την περιουσία τους. Από την άλλη υπήρχε η θεωρία πως τα αδέρφια ήθελαν να εκδικηθούν μια υποτιθέμενη κακοποίηση. Οι αδελφοί δικάστηκαν δυο φορές: είχαν μια δίκη το 1994 που έληξε με άκυρο σώμα ενόρκων. Δικάστηκαν ξανά το 1996 και καταδικάστηκαν και οι δύο για φόνο πρώτου βαθμού, λαμβάνοντας δύο διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης χωρίς αναστολή.

Lyle and Erik Menendez, AP

To κάστινγκ για το «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story» δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Tα αδέρφια βρίσκονται ακόμη πίσω από τα κάγκελα, με τον Έρικ να είναι 52 ετών και τον Λάιλ 55 ετών. Επανενώθηκαν στη φυλακή το 2018, αφού πέρασαν 22 χρόνια χώρια.

Διαβάστε επίσης:

«Κοιλιά» στην τηλεθέαση λόγω τετραήμερου- Διψήφιες αποδόσεις μόνον για «Σασμό» και «Γη της ελιάς»

Στην κορυφή της τηλεθέασης το Mega την Πρωτομαγιά

Cosmote TV: Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς «17 κλωστές» σε σκηνοθεσία Τσαφούλια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Monster, Μετά, Ντάμερ, Μενέντεζ,Monster, meta, ntamer, menentez