Milliyet: «Μήνυμα» στην Ελλάδα η στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία

Για μήνυμα στην Ελλάδα και τις χώρες που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία κάνει λόγο η φιλοκυβερνητική «Milliyet», λίγες ώρες μετά την εντολή Ερντογάν για νυχτερινή επιδρομή σε Συρία και Ιράκ.

«Η αεροπορική επιχείρηση είναι επίσης ένα μήνυμα προς την Ελλάδα: Δεν είναι άσκηση, είναι γεγονός», αναφέρει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα.

Η «Milliyet»

φιλοξενεί δηλώσεις του Αμπντουλάχ Αγάρ, ειδικού αναλυτή σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας, ο οποίος κάνει λόγο για «ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα προς χώρες όπως η Ελλάδα, που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία».

Στη δημοσιότητα βίντεο με την εντολή Ερντογάν

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο με τη στιγμή που ο Ερντογάν δίνει εντολή στον Χουλουσί Ακάρ για επίθεση, ως αντίποινα για τη τρομοκρατική ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Κυριακή 13η Νοεμβρίου.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, harekat emrini işte böyle verdi…

Erdoğan, harekat emrini Endonezya dönüşü Milli Savunma Bakanı Akar’a bildirdi.https://t.co/pmVuOsAm16 pic.twitter.com/4kG1CJff5N

TRT HABER (@trthaber) November 20, 2022

Στο βίντεο, ο υπουργός Άμυνας δείχνει στον Τούρκο πρόεδρο χάρτη με τις περιοχές που θα γίνει η στρατιωτική επιχείρηση.

Ωστόσο, στο βίντεο ο χάρτης εμφανίζεται «θολός» για να μην φαίνονται τα σημεία.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere yönelik "Pençe-Kılıç Hava Harekatı"nın emrini verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan harekata ilişkin bilgi aldı pic.twitter.com/xeyl8HTIdD

— ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) November 20, 2022

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σε πανηγυρικό τόνο δίνουν φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος υπογράφει τη διαταγή για το «σφυροκόπημα» κουδρικών στόχων στα βόρεια τμήματα του Ιράκ και της Συρίας.

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Καταστρέψαμε 89 κουρδικούς στόχους

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας δήλωσε σήμερα ότι 89 στόχοι, περιλαμβανομένων καταφυγίων και αποθηκών πυρομαχικών, καταστράφηκαν σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον βάσεων των Κούρδων μαχητών στο βόρειο Ιράκ και στη βόρεια Συρία.

Διαβάστε επίσης:

Νύφη πιάνει να την κλέβει η πεθερά της την ημέρα του γάμου της και καλεί την αστυνομία

Κολοράντο: Μακελειό σε γκέι κλαμπ στις ΗΠΑ – Πέντε νεκροί, 18 τραυματίες

Ουκρανία: Η διαπραγμάτευση αυτή την περίοδο με τη Ρωσία ισοδυναμεί με «παράδοση»

Keywords
Τυχαία Θέματα