Mega: Tι λένε οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς «Γη της Ελιάς» (Video)

«Γη της Ελιάς» είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου η οποία γυρίζεται στη Μάνη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά την «επεισοδιακή» αποχώρηση από το ΣΚΑΪ ανέλαβε το σενάριο της σειράς μετά και την απόφασή του να συνεργαστεί με το Mega.

Η «Γη της Ελιάς» είναι μια ιστορία εκδίκησης τοποθετημένη στη Μάνη, μέρος που οι βεντέτες ήταν επί αιώνες τρόπος ζωής και οι αντιπαλότητες ανάμεσα στα σόγια επιζούν έως τις ημέρες μας.

Το καστ της σειράς

Το κάστ της σειράς

έχει ενδιαφέρον με τη Μάρω Κοντού στην πρώτη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά, την Άντζελα Γκερέκου, η οποία επιστρέφει μετά από χρόνια στην υποκριτική, και την Λυδία Κονιόρδου σε μια στροφή της καριέρας της.

Τις τρεις πρωταγωνίστριες πλαισιώνουν οι: Στέφανος Κυριακίδης, Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Νικολαΐδης, Δώρα Χρυσικού, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέλλα Φυρογένη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Διονύσης Παπανδρέου, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Πανίκος Πιλάλης, Στέφανη Χαραλάµπους, Αντωνία Χαραλάµπους και Έλενα Χριστοφή.

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ταξίδεψε στη Μάνη και συνομίλησε με τους συντελεστές της νέας σειράς.

Διαβάστε επίσης:

Σε 11 χρόνια «έκλεισαν» 6 αθλητικές εφημερίδες

GRmag: Το νέο περιοδικό από τον Σταύρο Θεοδωράκη (Video)

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζουμε την αγωγή σε βάρος του Μπογιόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega, Ελιάς Video,Mega, elias Video