Masterchef 2023: Οι αλλαγές φέρνουν τα πάνω – κάτω στην ομαδική διαδικασία – Τι θα δούμε απόψε (Video)

Οι μεγάλες αλλαγές στο MasterChef 2023 φέρνουν τα πάνω – κάτω και στις ομαδικές διαδικασίες, ενώ δεν θα υπάρχουν και επιστροφές.

Στην πρώτη και επεισοδιακή μαγειρική μονομαχία (Τρίτη 31/1), ο Νίκος Παντατοσάκης αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό, ενώ ο Γιώργος Πορφύρης, αγαπημένος παίκτης από τον 1ο κύκλο, κατάφερε να κερδίσει την είσοδο του στο MasterChef 2023, προκαλώντας εντάσεις.

Αυτή τη φορά ο στόχος του είναι να φτάσει στον τελικό! Η υποδοχή, ωστόσο, από τους νέους του συμπαίκτες δεν ήταν όσο ένθερμη ήλπιζε από όλους.

Την (Πέμπτη 2/2), στην πρώτη

Ομαδική Δοκιμασία, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ως νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box, είναι εκείνος που έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα. Επιλέγει την κόκκινη ποδιά και τον Γιώργο Πορφύρη ως αρχηγό την αντίπαλης ομάδας και θέτει τους δικούς του όρους από την αρχή, δείχνοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις του.

Σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία εξελιγμένης σκυταλοδρομίας, ο ρόλος του αρχηγού είναι ζωτικής σημασίας, αφού θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διαμόρφωση του μενού τριών σταδίων αλλά και στη λειτουργία της ομάδας.

Οι δύο αρχηγοί είναι οι μόνοι που θα δουν τα βασικά υλικά, θα μπουν στην αποθήκη τροφίμων και θα αποφασίσουν τα πιάτα, που θα σερβίρει η ομάδα τους.

Ακόμη, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του ένα χρονόμετρο, ρυθμισμένο στα 10 λεπτά, ώστε να μπορούν να επέμβουν, όποτε εκείνοι κρίνουν αναγκαίο, αντικαθιστώντας κάποιο μέλος της ομάδας τους.

Διαβάστε επίσης:

Κούτρας για Βαρεμένο – Καραμανλή: «Η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά – Σκάστε, σκάστε…» (video)

Το BBC «καρατομεί» παρουσιαστές από δελτία ειδήσεων εξαιτίας συγχώνευσης καναλιών του

Τηλεθέαση: Κλιμάκωση στον «πόλεμο» μεταξύ καναλιών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Masterchef 2023,Video