MasterChef: Τελικός με… ανατροπή και παλιούς παίκτες! (video)

Η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν εκείνη που αποχώρησε επιβεβαιώνοντας τις διαρροές και έτσι ο Διονύσης μαζί με τη Μαργαρίτα θα κονταροχτυπηθούν στον μεγάλο τελικό του MasterChef που ξεκινά σήμερα.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης θα διεκδικήσουν τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ, ωστόσο ο φετινός τελικός θα έχει μια μεγάλη ανατροπή καθώς στο πλευρό τους θα βρεθούν για να τους βοηθήσουν και παλιοί παίκτες!

Στο τρέιλερ του 88ου επεισοδίου του 5ου κύκλου του MasterChef που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη (1/6) βλέπουμε ότι ο τελικός του ριάλιτι δεν θα είναι

καθόλου εύκολη υπόθεση.

Αλέξανδρος, Μαρίνα, Παύλος και Τζιοβάνι επιστρέφουν στον διαγωνισμό για να βοηθήσουν τον Διονύση και τη Μαργαρίτα στην πρώτη δοκιμασία, αλλά και για να κερδίσουν από 5.000 ευρώ.

Ο Διονύσης ωστόσο φαίνεται ότι πάλι κάνει το θαύμα του, καθώς η συμπεριφορά του κάνει την Μαργαρίτα να πει στην κάμερα «ο άνθρωπος δεν αλλάζει», ενώ ο Παύλος σχολιάζει πως: «Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, αποχωρώντας από τον διαγωνισμό δήλωσε στην κάμερα: «Δεν θα κλάψω γιατί φεύγω χαρούμενη. Ήταν μοναδική εμπειρία όλο αυτό, να είσαι στον ημιτελικό του MasterChef. Θα μου άρεσε να βάλω την άσπρη ποδιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μία φορά είναι τα καλά, ώρα να πάμε σπίτι […] Κάπου στο MasterChef 25 μπορεί να δείτε και τον γιο μου και να το πάρει αυτός για μένα».

Λίγο αργότερα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε την οικογένειά της.

«Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό έχουν να κάνουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρέψετε να πω πρώτα πρώτα ένα τεράστιο ευχαριστώ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμά μου και ένα μεγάλο συγγνώμη που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλά εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη .Που δεν έλειψε Άγαπη από τα μωρά μου. Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν την λεω για σενα . Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου . Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που πάντα με στηρίζεις!!! και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου!!Στήριγμα μου! Εμείς!!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους !!!» έγραψε η Μαρίνα.

View this post on Instagram

A post shared by Μαρίνα Ντεμολλάι (@marinantemollai)

Ειδήσεις σήμερα

MasterChef: Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε – Αποθέωση και συγκίνηση για τον Τζιοβάνι (video)

MasterChef – Παύλος: Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος χωρίς κάμερες – Την Μαρίνα την πάω πάρα πολύ (video)

«Στην αρχή ήθελα να φύγω από το MasterChef»

Keywords
Τυχαία Θέματα