MasterChef: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Η δύσκολη δοκιμασία και η σεφ-έκπληξη (Video)

Το βράδυ της Τετάρτης (15/6) διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του MasterChef, καθώς ο Πάνος και η Καλλιόπη θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους δύο φιναλίστ, την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, για να τους ανακοινώσουν την τελευταία δοκιμασία, που θα ολοκληρώσει τον κύκλο του φετινού συγκλονιστικού, μαγειρικού ταξιδιού.

Στην κουζίνα του MasterChef θα βρεθεί η διάσημη Βρετανίδα σεφ

Κλερ Σμιθ, η οποία είναι βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin, και οι δύο φιναλίστ θα λάβουν μέρος σε μια δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής ενός πιάτου της.

Οι παίκτες θα έχουν μπροστά τους 3,5 ώρες προκειμένου να ολοκληρώσουν το πιάτο τους, το οποίο θα βαθμολογήσουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και, φυσικά, η δημιουργός του, Κλερ Σμιθ.

Η βαθμολογία αυτή θα σφραγιστεί σε ένα φάκελο και θα προστεθεί στις βαθμολογίες των προηγούμενων δοκιμασιών, ενώ στο τέλος της βραδιάς θα παρακολουθήσουμε live τα αποτελέσματα που θα αποκαλυφθούν εκείνη την ώρα, κρίνοντας τον τελικό νικητή.

Διαβάστε επίσης

Αλέξης Πατέλης: «Μια κρυφή ζωή δεν είναι μια πραγματική ζωή, έπρεπε ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα» (Video)

Μητσοτάκης: Σχεδόν 500 εκατ. ευρώ οι επιχορηγήσεις σε 42 μικρά νησιά – Η συνάντηση με τους δημάρχους (Photos)

Ανησυχία στο Βερολίνο για την επιθετική ρητορική της Τουρκίας και τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, Απόψε, -έκπληξη Video,MasterChef, apopse, -ekplixi Video