Maestro: Στη δεκάδα του Netflix παγκοσμίως η σειρά – Αποθεωτικά σχόλια και από τους ξένους θεατές (Video)

Θαυμαστές και εκτός συνόρων απέκτησε το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς λίγες μόλις μέρες μετά την ένταξή του στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix, κατάφερε να κερδίσει μία θέση στη δεκάδα της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, η ελληνική σειρά βρέθηκε στην όγδοη θέση της λίστας.

Τα θετικά σχόλια για την ελληνική σειρά ήταν πολλά, με κάποιους να αποθεώνουν τόσο το σενάριο και την πλοκή όσο και τις ερμηνείες και τη μουσική της σειράς.

Θετικά σχολιάστηκε και το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή», ενώ δεν ήταν λίγοι οι ξένοι θεατές που εξέφρασαν την επιθυμία να μετακομίσουν στους Παξούς, με τα πλάνα από το ελληνικό νησί να κυριαρχούν στη σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Το Flixpatrol είναι ένας ιστότοπος που παρέχει κατατάξεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video, το Disney+ και άλλα.

Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τους πιο δημοφιλείς τίτλους, καθώς και τις νέες κυκλοφορίες σε αυτές τις πλατφόρμες, όπως επίσης πληροφορίες σχετικά με τις βαθμολογίες, τα είδη και άλλες λεπτομέρειες.

Το Flixpatrol προσφέρει, τέλος, μια ποικιλία εργαλείων και λειτουργιών για τους χρήστες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να φιλτράρουν και να αναζητούν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και να δημιουργούν τις δικές τους προσαρμοσμένες λίστες παρακολούθησης.

Τα σχόλια στο Twitter

Maestro In Blue

— Jenifer alvarez (@jeniferalmo_) March 19, 2023

Just started Maestro in Blue and already want to relocate to a Greek island. https://t.co/L3a39ZQHZS

— Katerina Dimitratos (@KDimitratos) March 18, 2023

Im in love with the music, the cinematography, the visuals, and the narrative of “Maestro In Blue”

— – (@m2lck) March 19, 2023

About to finish this Greek mini-series called Maestro in Blue. It’s about a musician who arrives at an island to help the locals restart their music festival. It’s pretty good.

— Vishal Agnihotri (@Dilliwasi) March 19, 2023

#MaestroInBlue is one of the best things I’ve seen. It’s a whirlwind mix of emotions.. drama, love, pain, agony, anguish, social pressure, you name it. It took me to a remote Greek island and swept me off with its music and melancholy. Such fine writing and storytelling. Bravo!

— Vishal Agnihotri (@Dilliwasi) March 20, 2023

Starting the day watching my very first greek series #maestroinblue !
-I never get tired of saying how beautiful this country is ! pic.twitter.com/7PxCB4DMd9

— G. (@w0rldenthusiast) March 19, 2023

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Πρέκας για Νίκο Μουτσινά: «Δεν μπορείς να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους» (Video)

Σασμός: Με αλλαγές την επόμενη σεζόν – Εκείνοι που φεύγουν και εκείνοι που συνεχίζουν

Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην εκπομπή – Τι είπε για την υγεία της (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα