Madrugada: Industrial Silence European Tour 2019 - Συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Advertorial

Τα πάντα είναι έτοιμα για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες των Madrugada στην Ελλάδα και ήρθε ή ώρα να δούμε τις τελευταίες χρήσιμες λεπτομέρειες, που θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους Αθηναίους fans καθώς από σήμερα θα είναι διαθέσιμακάποια ακόμη εισιτήρια αρένας για την Κυριακή 7 Απριλίου.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων για τις συναυλίες των MADRUGADA ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΕΙΔΙΚΑ για τη συναυλία της

Κυριακής 7 Απριλίου στην ΑΘΗΝΑ

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 11:00 θα ανοίξουν ελάχιστες θέσεις στην ΑΡΕΝΑ και στο viva.gr
Τα εισιτήρια αυτά προέρχονται από επιστροφές εισιτηρίων εξωτερικού και θα πωλούνται στην τιμή των 35 ευρώ.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί στις 16:00 της κάθε ημέρας συναυλίας. Στη συνέχεια το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια (εφόσον υπάρχουν) από το Box Office που θα λειτουργεί στον χώρο των συναυλιών, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στις τιμές Ταμείου.

Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 5 Απριλίου | Paok Sports Arena

Αθήνα
Κυριακή 7 & Δευτέρα 8 Απριλίου
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena

Last Details

(ισχύουν και για τις 3 συναυλίες)

19:00: Doors open
20:30-21:05: Luke Elliot on stage (opening act)
21:45: Madrugada on stage

Box Office Θεσσαλονίκη: 19:00

Box Office Αθήνα: 18:30

Υπάρχει μια μαγική κλωστή, ένας μίτος που συνδέει τη χώρα μας με τους Madrugada και τον Sivert, που μας οδηγεί στο λαβύρινθο της ψυχής και του νου, εκεί που τα συναισθήματα γίνονται κουβάρι... Από το 2000, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέχρι σήμερα, αυτή η σχέση μόνο να μεγαλώνει ξέρει... τόσο που «δεν χωρά πουθενά».

Το ελληνικό κοινό περιμένει με τεράστια προσδοκία και ανυπομονησία να δει ζωντανά στη σκηνή την αγαπημένη του μπάντα. Έδειξε απρόσμενη και τεράστια ανταπόκριση στην ανακοίνωση της επανασύνδεσης της μπάντας και των συναυλιών τους στην Ελλάδα, με τα γνωστά αποτελέσματα: η συναυλία της Κυριακής 7 Απριλίου έγινε γρήγορα sold out και ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα (τη Δευτέρα 8/4) ενώ η συναυλία της Θεσσαλονίκης άλλαξε δύο φορές χώρο διεξαγωγής, προκειμένου να «χωρέσει» το θερμό κοινό της Βόρειας Ελλάδας που αδημονεί να τους δει...- πλέον έχει μεταφερθεί στο επιβλητικό Paok Sports Arena.

Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence.

Στη σκηνή θα ανέβουν τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας:
O Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen.
Θα τους πλαισιώσουν οι συνεργάτες τους, Cato «Salsa» Thomassen στις κιθάρες και Christer Knutsen στα πλήκτρα.

Η περιοδεία τους ξεκίνησε πριν δύο μήνες με δύο sold-out συναυλίες στην πατρίδα τους στο Oslo Spektrum και από εκεί και πέρα το συγκρότημα περιοδεύει σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη σολντάροντας παντού.

To πρώτο μέρος του (σχεδόν δίωρου) set, είναι αφιερωμένο στο Industrial Silence που κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου του 1999. Οι Madrugada συνηθίζουν να παίζουν όλα τα κομμάτια του δίσκου, κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα το κοινό στην Ελλάδα, καθώς πολλά από τα κομμάτια αυτού του άλμπουμ, έχουν χρόνια να ακουστούν live... To δεύτερο μέρος θα είναι αφιερωμένο σε Madrugada classics, αλλά ειδικά για την Ελλάδα, η μπάντα έχει υποσχεθεί μικρές εκπλήξεις...!

Μείνετε συντονισμένοι στα 2 event των συναυλιών στο facebook για όλα τα τελευταία νέα:
Αθήνα: https://www.facebook.com/events/770844429922091/
Θεσσαλονίκη: https://www.facebook.com/events/2099589780100795/

Opening Act
Luke Elliot

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε ο Luke Elliot κυκλοφόρησε το «Somebody's Man» με τον Sivert Høyem, να συμμετέχει σε αυτό - δείγμα ότι ο Sivert αναγνωρίζει στον Luke ένα νέο και ελπιδοφόρο καλλιτέχνη. Και είναι φυσικό και επόμενο ο Luke Elliot και η μπάντα του να ανοίγουν πολλές από τις ευρωπαϊκές συναυλίες της περιοδείας των Madrugada.

Έτσι θα γίνει και στην Ελλάδα: Ο Luke Elliot θα ανοίξει τις συναυλίες των Madrugada σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επισκεφθείτε το: www.lukeelliot.com

"Somebody's Man" | Luke Elliot featuring Sivert Hoyem: https://www.youtube.com/watch?v=ki96uSrOl68

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΙΜΕΣ εισιτηρίων για την Αθήνα

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ορθίων (Standing): 35 ευρώ
Καθήμενοι (Seated): 43 ευρώ

ΤAMEIO
Ορθίων: 40 ευρώ
Καθήμενοι: 48 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ στην Αθήνα

Δίκτυο viva
Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης).

Δίκτυο Public
Public on line: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Τηλέφωνο πληροφοριών για Αθήνα: 210 9636 489

ΤΙΜΕΣ εισιτηρίων για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προπώληση: 30 ευρώ, Ταμείο: 33 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ στη Θεσσαλονίκη

Στο Δίκτυο Viva
Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Wind, Seven Spots, Musicland (Mητροπόλεως 102), Rover Bar (Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα), PAOK BC Store - PAOK Sports Arena.

Τηλέφωνο πληροφοριών για Θεσσαλονίκη: 2310 472 551

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.

ΡΟΣΒΑΣΗ στο
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do Arena), Μωραϊτίνη 2.

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking.
Μετρό: Σταθμός "Συγγρού – Φιξ" και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση "Φόρος")
ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση "Φόρος") είτε τραμ / γραμμές "Αριστοτέλης 4" ή "Θουκυδίδης 3" (Στάση "Δέλτα Φαλήρου")
Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου" Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου"
Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση "Φόρος")

ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο Paok Sports Arena
(Αντώνη Τρίτση 12, Πυλαία Θεσσαλονίκη)

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο και ταξί. Υπάρχει μεγάλο parking.
Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν είναι:

Από/ προς Θεσσαλονίκη (κέντρο): 2, 3, 8, 78Ν
Από/ προς αεροδρόμιο: 78N

H στάση πάνω στην Γεωργικής Σχολής που εξυπηρετεί τις λεωφορειακές γραμμές ονομάζεται, Κλειστό Γήπεδο Π.Α.Ο.Κ Πυλαίας.

Οι φωτογραφίες του newsletter είναι του Knut Åserud.

MadrugadaIndustrial Silence European Tour 2019ΣυναυλίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
industrial, european, αθηνα, θεσσαλονικη, industrial, european, tae kwon do, box office, sivert hoyem, seven spots, on line, μεσα μαζικης μεταφορας, ελλαδα, εισιτήρια, viva, box, office, paok, sports, tae, kwon, doors, stage, opening, arena, oslo, set, live, facebook, νέα, https, youtube, reload, wind, kiosk, http, public, rover, store, μετρο, φιξ, τραμ, θουκυδίδης, σεφ, συνταγμα, ταξι, λεωφορεια, video, popular, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, συνταγμα live, www.facebook.com, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2013, oslo, αποτελεσματα, reload, αυτοκινητο, προγραμμα, σεφ, φωτογραφιες, ωρα, office, paok, public, youtube, αεροδρομιο, αφιερωμενο, βιβλιοπωλεια, γινει, γινονται, γηπεδο, δευτερο, δευτερα, δειγμα, δικτυο, εγινε, εγγυηση, ευρω, υπαρχει, εισιτήρια, εξοδα, εταιρια, ευθυνη, ευρωπη, κιθαρες, λεωφορειο, λεπτομερειες, μηνες, παντα, πλατφορμες, πυλαια, συνεχεια, τελευταια νεα, τιμη, τρια, φυσικο, φορα, αγορες, arena, box office, box, http, doors, ευριπιδης, https, χωρα, ιδιαιτερα, kiosk, κλειστο, κλωστη, kwon, κυριακη, sports, on line, popular, rover, set, seven spots, sivert hoyem, σκηνη, stage, tae kwon do, tae, θεσεις, viva, viva.gr, ξεκινησε, store
Τυχαία Θέματα