Lady Gaga: Πόσταρε ψεύτικο Boomerang βίντεο και έγινε viral – «Μπούμερ» ή ιδιοφυΐα; (video)

Η Lady Gaga είναι ένα κορίτσι της Γενιάς Y ή αλλιώς Millennial. Κι όμως έγινε περίγελως στα social media επειδή ανέβασε στο Instagram ένα ψεύτικο Boomerang βίντεο, στο πλαίσιο της προώθησης προϊόντος ενόψει Black Friday.

Η ποπ

σταρ έγινε στόχος επειδή ανέβασε συγκεκριμένα ένα ψεύτικο βίντεο για την προώθηση προϊόντος από τη σειρά περιποίησης Haus Labs.

Η 36χρονη Gaga, προσπάθησε να δημιουργήσει ένα βίντεο Boomerang – τα σύντομα βίντεο κλιπ που επαναλαμβάνονται διαρκώς – δείχνοντας ένα κίτρινο σωληνάριο μέικ απ, καθώς τακτοποιούσε μια τούφα μαλλιών πίσω από το αφτί.

Ωστόσο οι φίλοι της γρήγορα παρατήρησαν ότι οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις δεν ήταν ακριβώς ίδιες και το βίντεο δεν είχε τα εφέ του Boomerang.

not her making a fake boomerang pic.twitter.com/D8POYpgFEV

— Brooklyn (@bklynb4by) November 22, 2022

«Αναρωτιέμαι αν είναι αποτέλεσμα της δικής της ιδιοφυίας ή νομίζει ότι έτσι ποστάρουν βίντεο boomerangs οι άλλοι», έγραψε στο Twitter ένας από τους φίλους της.

thread over. but fr i wonder if she's being her genius campy self or if she actually thinks that's what people do when they post boomerangs… pic.twitter.com/ByY2QJ3GCx

— #1 replay stan (@scarzonreplay) November 22, 2022

Κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Κάποιος είπε πως έβαλε BOOMER στο Boomerang, ουρλιάζω από εκείνη τη στιγμή»…

«Lady gaga, η γυναίκα που γνωρίζει την τεχνολογία αρκετά ώστε να κατασκευάζει υπερηχητικά εφέ και τραγούδια και να γεμίζει άλμπουμ και να φτιάχνει ιντερλούδια όπως αυτά στην μπάλα με τα χρώματα. Αλλά επίσης η γυναίκα που δεν ξέρει την τεχνολογία αρκετά για να φτιάξει ένα boomerang», έγραψε κάποιος άλλος φίλος της ποπ σταρ.

Άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι το εμφανές λάθος έγινε επί τούτου για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη δημοσιότητα. «Είναι ιδιοφυΐα στην πραγματικότητα. Είμαι σίγουρος ότι ήξερε καλά πως οι άνθρωποι θα ξαναποστάρουν το κλιπ για να την κοροϊδέψουν, αλλά σε κάθε περίπτωση λέει για το προϊόν και εμείς της εξασφαλίζουμε δωρεάν δημοσιότητα», εξήγησε κάποιος από τους φίλους της, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν είχε δει τα προϊόντα που προωθεί η Lady Gaga στο Instagram, «αλλά τώρα τα είδα μέσω του Twitter».

Οι φανς της Gaga, γνωστοί ως «μικρά τέρατα», σπεύδουν πάντως – όπως πάντα – να υπερασπιστούν τη «μητέρα τέρας» σε κάθε περίπτωση που προκαλεί συζητήσεις.

Η Gaga δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το ζήτημα που προέκυψε με το βίντεο boomerang.

Διαβάστε επίσης:

Τζόνι Ντεπ: Δεν θα επιστρέψει ως «Τζακ Σπάροου» στους «Πειρατές της Καραϊβικής» – Αυτός είναι ο λόγος (videos)

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ξέρετε πολύ καλά πώς είμαι με την Μαρία Μπακοδήμου» (video)

H Ελένη Μενεγάκη συναντάει την Ρούλα Κορομηλά – Αύριο η πολυαναμενόμενη συνέντευξη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα