LIVE η ομιλία Μητσοτάκη στην παρουσίαση της καμπάνιας για τον τουρισμό: «Το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από αυτό που σχεδιάζαμε»

Πολιτική

 

Εκδήλωση με τίτλο «Restart Tourism», κατά την οποία ο υπεύθυνος του Rebranding Greece, Στιβ Βρανάκης, παρουσιάζει την εθνική καμπάνια, ώστε η Ελλάδα να διεκδικήσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από μία εμφανώς μικρότερη τουριστική πίτα διεθνώς. Στην εκδήλωση απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επιθυμεί «να ενισχύσει τη διευρυνόμενη επιρροή του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να ρίξει αξιόμαχα όπλα στην

εκστρατεία της χώρας, για ουσιαστική στήριξη του τουριστικού τομέα που αποτελεί τη ναυαρχίδα της οικονομίας της».

«Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από ότι τα περιμέναμε. Και το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από αυτό που σχεδιάζαμε. Η πανδημία άλλαζε πολλά. Επέφερε βαθιά, ελπίζουμε πρόσκαιρη, οικονομική κρίση», ανέφερε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα τα καταφέραμε καλά γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί και ακουσαμε συμβουλες ειδικών.

Η επιτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, μας επιτρέπει, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, σταδιακά να επανερχόμαστε στη νέα οικονομική κανονικότητα απελευθερώνοντας σταδιακά διάφορους κλάδους. «Δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί ο σημαντικότατος κλάδος του τουρισμου από τον οποίο η ελληνική οικονομία είναι πολλαπλώς εξαρτημένη», τόνισε.

τουρισμόςΜητσοτάκηςRESTART TOURISMHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα