Happy Day: «Έξω φρενών» ο Φραγκολιάς-Τον μπουγέλωσαν στον αέρα (videos)

Φανερά ενοχλημένος ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς μετά από μπουγέλωμα που «έφαγε» από την Τίνα Μεσσαροπούλου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξει και πουκάμισο μετά από διαφημιστικό διάλειμμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συντελεστές του Happy Day στον Alpha σχολίαζαν τις φήμες περί επανασύνδεσης του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ, με αποτέλεσμα η κουβέντα να πάει γρήγορα στον Κώστα Φραγκολιά και τη σχέση που είχε πριν από χρόνια με την Άννα Βίσση.

«Δηλαδή

τι σημαίνει; Ότι εγώ τα έχω βρει ξανά με την Άννα; Δεν υπάρχει η περίπτωση να είμαστε καλοί φίλοι;» σχολίασε το μοντέλο με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει το λόγο: «Πάντως, η Δώρα αν έβλεπε φωτογραφία δική σου, να έφευγες από ένα θέρετρο με μία πρώην σου, θα σου είχε κόψει το λαρύγγι». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha ζήτησε να του φέρουν μία απόχη ψαρέματος για να τον «τρολάρει», ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου τον… «μπουγέλωσε».

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Κώστας Φραγκολιάς επέστρεψε στη θέση του με άλλο πουκάμισο, ενώ η δημοσιογράφος του ζήτησε συγγνώμη on air για τη συμπεριφορά της. «Για μένα δεν ήταν ωραίο. Το χιούμορ μου φτάνει μέχρι την απόχη. Κάπως έτσι ξεκινούν οι μανούρες» απάντησε το μοντέλο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε στο επόμενο θέμα για να ελαφρύνει το κλίμα της εκπομπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα