GNTM 5: Σήμερα ο μεγάλος τελικός! (Video)

Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο είναι οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 5 και συνάμα, ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της μόδας.

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας σε συνδυασμό με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, σε Ελλάδα και Κύπρο θα αναδείξουν τη νικήτρια που θα γίνει το Greece’s Next Top Model!

Στον λαμπερό

τελικό του GNTM 5, σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:50, οι τρεις φιναλίστ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια τελευταία δοκιμασία και συγχρόνως μια… μοντελική μάχη γεμάτη ανατροπές και και σε κάθε περίπτωση μεγάλο ενδιαφέρον.

Μαρίτα, Βικτώρια και Αλεξία θα κάνουν γύρισμα για ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου θα φλερτάρουν με το ιδανικό της νίκης που προβάλλεται μέσω ενός προτζέκτορα, τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ.

Ζητούμενο είναι να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν.

Σε live μετάδοση η ανακοίνωση της νικήτριας

Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Αθερίδης: «Το μπαμπάς με το παππούς έχει τεράστια διαφορά – Προτιμώ τον ρόλο του παππού» (Video)

Γιώργος Λιανός: «Στις 27 του μηνός είναι το τελευταίο μου γύρισμα στο Voice» – Τι αποκάλυψε για το «Survivor All Star» (Video)

Κατερίνα Στανίση: Αφιέρωσε τραγούδι στoν μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και έγινε viral (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα