GNTM 5: Νέα πρόκληση για τα κορίτσια – Θα κάνουν μάθημα pole dancing (Video)

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5 ξεκινά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, καθώς τα κορίτσια θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον… στύλο.

Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, έρχονται για να δυναμώσουν την αυτοπεποίθηση των μοντέλων, ανακοινώνοντας ότι θα κάνουν ένα μάθημα pole dancing για να τονώσουν τη θηλυκότητά τους και για να μάθουν να την εκφράζουν

χωρίς να ντρέπονται.

Η pole dancing instructor, Σταυρή Τζανή, έρχεται για να δώσει ένα χέρι βοήθειας στα μοντέλα, ώστε να μπορέσουν να απελευθερώσουν με φυσικό τρόπο τη σεξουαλικότητά τους και παράλληλα να αθληθούν.

Τα περισσότερα κορίτσια ενθουσιάζονται, ενώ κάποια άλλα φαίνεται αρχικά να ντρέπονται. Παίρνοντας μέρος στο μάθημα, με την pole dancing instructor να δίνει εύκολες οδηγίες, τις οποίες τα μοντέλα ακολουθούν πιστά, όλες χαίρονται την εμπειρία.

Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας επιβράβευσαν κάθε προσπάθεια των κοριτσιών και παρά τις αρχικές τους επιφυλάξεις όχι μόνο πήραν μέρος στο μάθημα αλλά ζήτησαν στο τέλος από τη Σταυρή Τζανή να ξαναέρθει.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Δείτε τον στη δεκαετία του ’80 να χορεύει… ντίσκο! (Video)

Σοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: Γνωστοί μου λένε «πάμε στην Ταϋλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά» (Video)

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε ριάλιτι» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα