«Fame story» και «Ναυάγιο» τα κορυφαία σε τηλεθέαση προγράμματα του Σαββατοκύριακου

Ο καλός καιρός του Σαββάτου και οι επιλογές των καναλιών επηρέασαν στην αποκλιμάκωση της τηλεθέασης η οποία είχε χαρακτηριστικά… Αυγούστου.

Το «Fame story» ήταν μεν το πρώτο σε τηλεθέαση αλλά με μόλις 5,5% τηλεθέαση ή 555.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τη Nielsen. Για πρεμιέρα προγράμματος η απόδοση είναι μάλλον μέτρια.

Η κλασική «Χαρτοπαίχτρα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ήταν το δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα του Σαββάτου και τρίτο της ημέρας η απευθείας μετάδοση

του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού για το Super Cup, με το γνωστό αποτέλεσμα.

Οι τηλεθεατές από τις δυνατότητες επιλογών στράφηκαν κυρίως σε επαναλήψεις σειρών, ταινιών, τηλεπαιχνιδιών.

Την Κυριακή με άλλα χαρακτηριστικά και ανταγωνισμό, επικράτησε η πρεμιέρα της σειράς «Το ναυάγιο» του Mega, η οποία αναμετρήθηκε με τις σειρές  «Σασμός» και «Ο γιατρός»- επίσης έκανε πρεμιέρα με ωριαίας διάρκειας επεισόδιο- στη ζώνη μετάδοσης του.

Στο σύνολο της ημέρας τρίτη επιλογή αναδείχθηκε η σειρά «Έρωτας φυγάς» και με καλή απόδοση πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση η νέα πρόταση του Alpha με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον κεντρικό ρόλο.  Η πρώτη πεντάδα συμπληρώθηκε από επεισόδιο του νέου- ανανεωμένου- κύκλου της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Διαβάστε επίσης:

Στον «αστερισμό» του Alpha η τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

Στην κούρσα τηλεθέασης «πήρε κεφάλι» η «Η Γη της Ελιάς» την Παρασκευή

Η «υποχώρηση» του Alpha χάρισε την πρωτιά τηλεθέασης στο Mega την Παρασκευή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Fame, Ναυάγιο, Σαββατοκύριακου,Fame, navagio, savvatokyriakou