Famagusta: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα συγκλονιστική σειρά του Mega

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega κάνει η νέα σειρά «Famagusta» του τριδύμου των επιτυχιών – Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου- την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 21:00.

Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Η επιχείρηση «Αττίλας 2» μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή. Η νεαρή Χριστίνα τρέχει πανικόβλητη με το μωρό της στην αγκαλιά προκειμένου να σωθεί από τους

τουρκικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει πολύ κοντά της, τη ρίχνει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται, το μωρό της έχει χαθεί και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει.

Πενήντα χρόνια μετά, η πληγή του χαμένου μωρού για το ζεύγος δεν έχει κλείσει. Παρότι έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια με τρία παιδιά, πάντα υπάρχει ο πόνος για τον πρωτότοκο γιο τους.

Μεγαλωμένος στο Λονδίνο από Ελληνοκύπριους γονείς, ο 50χρονος Μάικλ επιστρέφει στο νησί για να καταγράψει τις συγκλονιστικές μαρτυρίες Κυπρίων που έζησαν την τουρκική εισβολή, σε ένα ντοκιμαντέρ. Η έρευνά του θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη μαρτυρία της Χριστίνας Σέκερη και η αλήθεια θα βγει στο φως.

Καλά κρυμμένα μυστικά που ακολουθούν μια οικογένεια που συνδέεται τόσο βαθιά με τα μαρτυρικά γεγονότα της Κύπρου, αποκαλύπτονται σε 24 επεισόδια σε μια σειρά γεμάτη από μνήμες, μικρές και μεγάλες τραγωδίες, σχέσεις που δοκιμάζονται, ανθρώπους που συντρίβονται και ανθρώπους που επιβιώνουν.

Ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από τη μικρή οθόνη που έχει στόχο να επαναλάβει το πιο πικρό σύνθημα στα χείλη χιλιάδων Κυπρίων «Δεν Ξεχνώ!»

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: Το τεχνικό λάθος στον αέρα του «Happy Day» και η αντίδραση της παρουσιάστριας (Video)

Ανασχηματισμός: Χρυσοχοΐδης season 5, Άδωνις η επιστροφή και… guest star o Τάκης Λεμονής – Η αντίδραση του Twitter στο κυβερνητικό rotation

«Μετά τη Φωτιά»: Σωρεία αντιδράσεων μετά το ξαφνικό «κόψιμο» της σειράς – Η οργισμένη ανάρτηση της σεναριογράφου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Famagusta, Πότε, Mega,Famagusta, pote, Mega