Eurovision 2024 – Νίκος Μωραϊτης: «Χωρίς τις επιτροπές, πρώτοι ή δεύτεροι θα ήταν οι σφαγείς παιδιών στην Γάζα» – «Ήταν Israelvision» (Video)

Με αιχμηρά σχόλια τοποθετήθηκε ο στιχουργός Νίκος Μωραϊτης για τα αποτελέσματα της Eurovision και ειδικότερα όσο αφορά το Ισραήλ.

«Αν κατάλαβα καλά, αν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, πρώτο ή δεύτερο θα ήταν αυτών που σφάζουν παιδιά στην Γάζα. Αυτό είναι ανατριχιαστικό. Τελικά νίκησε το άλλο άκρο της Ευρώπης, αυτό που αποδέχεται την διαφορετικότητα, βγάζει πρώτο ένα πρόσωπο είναι ουδέτερο και είναι η πλευρά της προοδευτικής Ευρώπης. Για μένα τα πιο ωραία κομμάτια ήταν της Ελβετίας, της Γαλλίας

πάνω απ΄ όλα, και της Ιταλίας. Το παιδί που κέρδισε είναι καλλιτεχνάρα», είπε αρχικά ο Νίκος Μωραΐτης.

Για το τραγούδι της Ελλάδας, ο Νίκος Μωραϊτης είπε: «Είμαι από τους πρώτους που άρεσε το τραγούδι. Μπορεί σήμερα να θελήσουν να την φάνε την Μαρίνα Σάττι. Στείλαμε μια καλλιτέχνιδα πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε στείλει έως τώρα. Η Μαρίνα Σάττι ξέρει μουσική έχει σπουδάσει μουσική. Είναι αξιόλογη καλλιτέχνιδα. Το τραγούδι αυτό είναι καλοφτιαγμένο αλλά είχε ένα πρόβλημα συνοχής, δεν «κέντραρε» κάπου. Πήρες μια κοπέλα που ξέρεις ότι κάνει εναλλακτικό και της φόρεσες ό,τι πιο μπανάλ είχες σαν παρουσίαση. Το performance ήταν πολύ κακό. Δε μπορείς να κάνεις 20 χρόνια το ίδιο πράγμα, με μία τραγουδίστρια στη μέση και άλλους 4 δίπλα να χορεύουν. Άλλο τραγουδούσε η Σάττι και άλλο χόρευε».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μωραϊτης ανέφερε: «Προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να υπερασπιστούν το Ισραήλ. Ήταν Israel…vision».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 – Silia Kapsis: Τι δήλωσε για το 10αρι της Ελλάδας – «Όλα καλά, έδωσαν αυτό που νόμιζαν» (Video)

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Η εμφάνιση της μετά τον μεγάλο τελικό – «Θα το έκανα ξανά όλο» (Video)

Eurovision 2024: Πώς ψήφισε η Ελλάδα – Διαφορετική βαθμολογία από επιτροπή και κοινό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024 – Νίκος Μωραϊτης, Χωρίς, Γάζα – Ήταν Israelvision Video,Eurovision 2024 – nikos moraitis, choris, gaza – itan Israelvision Video