Eurovision 2021: Μάγεψε με το «Last Dance» η Stefania! (Video)

Στη 10η θέση μεταξύ των 26 τραγουδιών που θα συμμετάσχουν στον τελικό της 65ης Eurovision εμφανίστηκε η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) με το Last Dance, η οποία στον ημιτελικό της Πέμπτης, μαζί με την πρόκριση, απέσπασε και το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Στη σκηνή του μεγάλου τελικού της Eurovision ανέβηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη, 10η σε σειρά εμφάνισης, τραγουδώντας το  «Last Dance». Πιο χαλαρή από τον

δεύτερο ημιτελικό και με αέρα νεαρής σταρ, η εκπρόσωπός μας κέρδισε ένα δυνατό χειροκρότημα.

Η σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού, το κομμάτι των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, το εκπληκτικό ρούχο του σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου, συνθέτουν ένα παζλ επιτυχίας και αναμένουμε με αγωνία να δούμε την θέση που τελικά θα πάρουμε.

Να σημειωθεί ότι μία από τις εκπλήξεις της αποψινής βραδιάς θα είναι η γκεστ εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή του Ρότερνταμ. Θα αναβιώσει τις μνήμες από τον τελικό του 2005, όπου η Ελλάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχήματα δίνουν αρκετά καλή θέση στην Ελλάδα, ωστόσο όλα μπορούν να ανατραπούν στο τέλος, όταν και θα αναμορφωθεί η τελική ψηφοφορία, που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή της Eurovision.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ουτρέχτη η Stefania ήταν σαν να έπαιζε εντός έδρας στην αρένα του Rotterdam Ahoy και αυτό βγήκε στις επευφημίες που εισέπραξε από τους θεατές που έδωσαν το «παρών».

Ειδήσεις σήμερα

Eurovision 2021: Ο μεγάλος τελικός (Live) – Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρίνου (Video)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε την επιστροφή της στην τηλεόραση (Video)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου της (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2021, Μάγεψε, Last Dance, Stefania,Eurovision 2021, magepse, Last Dance, Stefania