Europa League: Ξαναμπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ, μείωσε με Τάνκοβιτς - Η 11άδα του ΠΑΟΚ για Γρανάδα (Live)

ΑΘΛΗΤΙΚA

 

Την Λέστερ αντιμετωπίζει αυτή την ώρα η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Η αγγλική ομάδα προηγείται από το 18' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βάρντι.  Λίγο πριν από το ημίωρο η ΑΕΚ έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με το Λιβάγια. Στο 39' ο Τσάουντρι με

πλασέ έγραψε το 0-2. Αυτό ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου. Στο 49' ο Τάνκοβιτς μείωσε σε 1-2 μετά από εξαιρετική πάσα του Μάνταλου, ενώ το ίδιο πήγε να γίνει 2' αργότερα με την ΑΕΚ να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει. 

Με 4-3-2-1 παρέταξε την Ένωση ο Μάσιμο Καρέρα.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας - Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Ινσούα - Σάκχοφ, Κρίστισιτς - Λιβάγια, Μάνταλος, Λόπες - Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χνιντ, Μιτάι, Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Μπότος, Βασιλαντωνόπουλος.

Στις 22.00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Γρανάδα εκτός έδρας.

Με βασικό τον Ντάγκλας Αουγκούστο στη μεσαία γραμμή που επιλέχθηκε αντί του Ελ Καντουρί και τον Κρέσπο στην τριάδα της άμυνας επέλεξε να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Άμπελ Φερέιρα κόντρα στη Γρανάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τριάδα στην άμυνα αποτελούμενη από τους Κρέσπο, Βαρέλα και Ίνγκασον. Ο Γιαννούλης θα βρίσκεται στην αριστερή πτέρυγα ενώ ο Σοάρες στη δεξιά.

Στη μεσαία γραμμή ξεκινάει ο Σβαμπ, με τον Αουγκούστο να παίρνει θέση δίπλα του, ενώ ο Τσόλακ πήρε και πάλι φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης με τους Μουργκ και Ζίβκοβιτς να τον πλαισιώνουν.

ΚαρέραΑΕΚΛέστερΠΑΟΚΓρανάδαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα