Europa League: Μεγάλη νίκη για Ολυμπιακό με υπογραφή Φορτούνη – «Σφυροκόπησε» 2-1 τη Γουέστ Χαμ και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης! (Video)

O τρομερός Ολυμπιακός με γκολ του Φορτούνη και ένα ακόμη του Ροντινέι… νίκησε την Γουέστ Χαμ με 2-1 και με την πρώτη νίκη στον όμιλο μπήκε για τα καλά στο… κόλπο της πρόκρισης.

Ο Φορτούνης με γκολάρα άνοιξε τον δρόμο και ο Ογκμπόνα με αυτογκόλ έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες των φιλοξενούμενων από το ημίχρονο, με τον Πακετά να μειώνει στο φινάλε αλλά να μην φτάνει. Στους 6 βαθμούς έμειναν οι Λονδρέζοι, στους 4 ανέβηκε ο Ολυμπιακός.

Συγκλονιστική

εμφάνιση από τον Αλεξανδρόπουλο, τρομεροί οι Φορτούνης, Έσε, ενώ ο Πορόσο ήταν απροσπέλαστος και έδειξε σε ένα ματς πολύ υψηλής ποιότητας πως έχει να προσφέρει πάρα πολλά στους «ερυθρόλευκους», με τον Ορτέγκα να κάνει την κορυφαία του εμφάνιση με τους Πειραιώτες.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (9/11, 22:00). Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Φράιμπουργκ θα υποδεχθεί την Μπάτσκα Τόπολα (9/11, 22:00).

Διαβάστε επίσης:

Champions League – Ανατριχίλα στο «Celtic Park»: Γέμισε με Παλαιστινιακές σημαίες υπό τον ήχο του «You ‘ll Never Walk Alone» (videos)

Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν κατατρόπωσε 3-0 τη Μίλαν και ανέβηκε στην κορυφή (Videos)

Europa-Conference League: Κρίσιμες και δύσκολες «μάχες» για τις ελληνικές ομάδες με φόντο την πρόκριση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Europa League, Live, Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ,Europa League, Live, olybiakos – gouest cham