Europa League – Ολυμπιακός: Με Μπα – Ντόι στην άμυνα και Αραμπί στην κορυφή η 11άδα κόντρα στην Φράιμπουργκ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φράιμπουργκ (27/10, 22:00, COSMOTE SPORT2HD, LIVE SPORT24). Βασικοί οι Μπα, Ντόι, Αραμπί και Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Φράιμπουργκ (27/10, 22:00, COSMOTE

SPORT2HD, LIVE SPORT24) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Μπα – Ντόι μπροστά του και τους Βρουσάι, Άβιλα στα άκρα και τον Ρέαμπτσουκ να μένει στον πάγκο. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ και ο Εμβιλά θα κινούνται στον άξονα.

Ο Μασούρας και Ροντρίγκες θα κινούνται στα άκρα, με τους Αραμπί και Μπιέλ στην κορυφή. Πιθανώς βέβαια ο Ισπανός να κινείται πίσω από τον Μαροκινό.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ντόι, Μπα, Άβιλα, Βρουσάι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπιέλ, Αραμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε, Ανδρούτσος, Ουί Τζο, Μπόουλερ, Βαλμπουενά, Καλογερόπουλος, Σαπουντζής.

Η ενδεκάδα της Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούντερ, Ντοάν, Καϊτέλ, Χέφλερ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς, Κιέρεχ.

Στον πάγκο: Άπχοφ, Ατουμπόλου, Σικέ, Έγκεσταϊν, Χέλερ, Πέτερσεν, Σάντε, Βάγκνερ, Σιλντιγιά, Γιόνγκ, Σλότερμπεκ, Βάισχαουπτ.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Το γκολ του Μπιέλ ψηφίστηκε το καλύτερο της αγωνιστικής

Τσιτσιπάς: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα» – Αινιγματική ανάρτηση μετά το επεισόδιο με τον πατέρα του

Europa League: Όλα για όλα κόντρα στην Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός

Keywords
Τυχαία Θέματα