Europa Conference League: Για την ανατροπή απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας (Video)

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει άποψε ο ΠΑΟΚ ο οποίος καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας ώστε να είναι εκείνος που θα προκριθεί στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League (20:30, Novasports Prime).

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε διάφορα πρόσωπα σε συγκεκριμένες θέσεις και αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ενδεκάδα, ώστε να βοηθήσει

στη δημιουργία και την επίθεση των Θεσσαλονικέων.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν έκρυβε εκπλήξεις στην σύνθεσή της

Οι Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ και Λύρατζης βρίσκονται σε αυτήν, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ως γνωστόν, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα και Γιάννη Μιχαηλίδη, οι οποίοι δεν έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους.

Η 23άδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον και Κούτσιας.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ισπανός διαιτητής, Θέζαρ Σότο Γράδο με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ικερ ντε Φρανσίσκο και Κάρλος Αλβαρες Φερνάντες, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλεχάντρο Ρουίθ.

«Ντόπες» Σαββίδη και οπαδών ενόψει Λέφσκι

Γραμμή… πρόκρισης έδωσε και ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας με ενισχυτικό τρόπο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ εν όψει του σημερινού, επαναληπτικού αγώνα.

«Αφήνουμε πίσω ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Παίρνουμε στο γήπεδο μαζί μας το καθαρό μυαλό, την αυτοπεποίθηση και την επιθετικότητά μας. Είναι σημαντικό να δουν στα πρόσωπά μας την αποφασιστικότητά μας. Μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση και να γυρίσετε την κατάσταση», ανέφερε ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΚ.

Ψυχολογική τόνωση, ακόμη, προκειμένου να κατακτηθεί η πρόκριση, έδωσε στους «ασπρόμαυρους» αντιπροσωπεία οπαδών του ΠΑΟΚ, η οποία επισκέφτηκε νωρίτερα την αποστολή της ομάδας, η οποία έχει καταλύσει ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την αγορά του Άντραζ Σπόραρ – Πόσο κόστισε

Champions League: Πανωλεθρία για τον Ολυμπιακό – Αποκλείστηκε από την Μακάμπι Χάιφα με 0-4

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Ατλέτικο για Ρονάλντο

Keywords
Τυχαία Θέματα