ERTFLIX: Νέο ρεκόρ τον Φεβρουάριο – Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες σειρές

Νέο ρεκόρ θεάσεων σημείωσε τον Φεβρουάριο το ERTFLIX, αποδεικνύοντας ότι η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ αυξάνει διαρκώς το κοινό της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics, η μέση ημερήσια θέαση έφτασε τον Φεβρουάριο τις 525.000 (από 520.000 τον Ιανουάριο), ενώ η αύξηση σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2023 ξεπέρασε το 72%, (οι ημερήσιες επισκέψεις ήταν 305.000).

Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο

του 2024, οι θεάσεις έφτασαν τις 15.249.800, έναντι 8.587.826 τον Φεβρουάριο του 2023.

Οι δημοφιλέστερες σειρές σε ελληνικά και ξένα προγράμματα

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία για τις δημοφιλέστερες εκπομπές, σειρές και ταινίες.

Σύμφωνα με τις καταγραφές της NPAW, τα προγράμματα με τα περισσότερα «κλικ» ήταν οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ: «Η παραλία», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», και ακολουθούν η ελληνική δραματική ταινία «Λούγκερ», η σειρά μυθοπλασίας «Ηλέκτρα» και η κωμωδία «Λάρισα εμπιστευτικό».

Στα ξένα προγράμματα, πρώτες σε θεάσεις ήταν οι αστυνομικές σειρές «Αστρίντ και Ραφαέλ» και «Fallen». Ακολούθησε η σειρά μυστηρίου «Limetown», η ψυχολογική σειρά «Εννέα άγνωστοι» και η βραβευμένη με δύο EMMY σειρά «The Night Μanager».

Το ERTFLIX βγήκε στον αέρα τον Απρίλιο του 2020, εν μέσω της δύσκολης περιόδου της πανδημίας και φέτος κλείνει δύο χρόνια.

Σήμερα αποτελεί την πιο δημοφιλή πλατφόρμα της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία όλο και περισσότεροι κάνουν κλικ στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ για να ψυχαγωγηθούν, να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν.

Το 2023 οι θεάσεις έφτασαν τα 117 εκατομμύρια και όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της νέας χρονιάς, οι θεάσεις θα συνεχίσουν ανοδική πορεία.

To ERTFLIX εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προγράμματα και ανανεώνει το περιεχόμενο του.

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια – Ώπα κούκλα μου, πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Τηλεθέαση: «Γη της ελιάς» και «Σασμός» «κονταροχτυπήθηκαν» για την πρώτη θέση

Keywords
Τυχαία Θέματα