Debate στο Βρετανικό κοινοβούλιο για το εάν θα επιτρέπεται ο θηλασμός μέσα στην αίθουσα

ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρό debate ανάμεσα στους βουλευτές προκάλεσε το θέμα που απασχολεί το Βρετανικό Κοινοβούλιο για το εάν θα πρέπει να επιτρέπεται ο θηλασμός μέσα στην αίθουσα.

Ο συντηρητικός βουλευτής Simon Burns, είπε ότι θα είναι γελοίο, εάν επιτραπεί ο θηλασμός μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του κοινοβουλίου.

«Υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος και τόπος για να θηλάζουν οι μητέρες τα παιδιά τους» λέει ο βουλευτής και προσθέτει ότι δεν πρέπει να δώσει το κοινοβούλιο αφορμή στα tabloid να γελοιοποιήσουν το κοινοβούλιο.
Η βουλευτής των Εργατικών

από την πλευρά της, τόνισε ότι η απαγόρευση πρέπει να αρθεί για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να συμμετάσχουν στην πολιτική και σε ένα κοινοβούλιο που στα δύο τρίτα του, αποτελείται από άνδρες. Επίσης τόνισε ότι οι γυναίκες νιώθουν σα να πρόκειται να πεθάνουν όταν πρέπει να θηλάσουν τα μωρά τους.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, η φωτογραφία της Victoria Donda Perez, βουλευτίνας από την Αργεντινή, που θήλαζε το μωρό της μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου είχε προκαλέσει αίσθηση στα social media και κέρδισε τον έπαινο χιλιάδων χρηστών.

Πηγή: Independent

θηλασμόςΚοινοβούλιοΒρετανίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα