ConnectPhone App: Μια καινοτόμος ελληνική εφαρμογή που «διαφημίζει» την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη

Advertorial

Σε έναν κόσμο που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, οι ανάγκες για επικοινωνία αυξάνονται διαρκώς.

Την ίδια ώρα, δυστυχώς, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μειώνεται συνεχώς.

Ένας Έλληνας οραματίζεται έναν κόσμο διαφορετικό. Πιο ανθρώπινο. Με όπλο την επικοινωνία, στοχεύει στην ενίσχυση των αδυνάτων. Εκείνων που χρειάζονται την βοήθεια όλων μας.

Με την εφαρμογή ConnectPhone App, η αλληλεγγύη γίνεται πράξη.

Η επικοινωνία αποκτά κοινωνικό πρόσωπο και πανανθρώπινο χαρακτήρα.

Τι κάνει όμως το ConnectPhone App τόσο διαφορετικό από τις γνωστές πλατφόρμες

δωρεάν επικοινωνίας όπως Viber και WhatsApp;

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή ConnectPhone App

Η εφαρμογή ConnectPhone App είναι πολύ απλή και εύκολη στη λειτουργία.

Βήμα πρώτο:

Εγκαταστήστε την εφαρμογή ConnectPhone App δωρεάν στο Google Play και στο Apple Store.

Βήμα δεύτερο:

Δημιουργήστε το λογαριασμό σας. Συμπληρώστε:

1. Ονοματεπώνυμο

2. Ηλικία

3. Φύλο

4. Ενδιαφέροντα

5. Αριθμό κινητού τηλεφώνου

Βήμα τρίτο:

Αρχίστε να βλέπετε βίντεο με διαφημίσεις. Για κάθε διαφήμιση που βλέπετε, ο λογαριασμός μας πιστώνετε με 5 σεντς. Όσο περισσότερες χρηματικές μονάδες συγκεντρώσετε, τόσο μεγαλύτερα είναι τα οφέλη σας.

Βήμα τέταρτο:

Προσκαλέστε τους φίλους σας να «κατεβάσουν» και αυτοί την εφαρμογή ώστε να μιλάτε δωρεάν μαζί τους. Ταυτόχρονα, τους δίνετε τη δυνατότητα να κερδίζουν και αυτοί χρηματικές μονάδες.

Τι προσφέρει η εφαρμογή ConnectPhone App

Πρώτον, δωρεάν επικοινωνία ομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων, με τη χρήση διαδικτύου, όπως ακριβώς οι εφαρμογές Viber και WhatsApp.

Δεύτερον, απόκτηση χρηματικών μονάδων που μπορούν να αξιοποιηθούν για:

1. Πραγματοποίηση δωρεάν κλήσεων προς σταθερά και κινητά σε όλο τον κόσμο

2. Απόκτηση δωρεάν εισιτηρίων για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

3. Διανομή δωρεάν κουπονιών σίτισης για είδη πρώτης ανάγκης

4. Σκοπούς δωρεών – φιλανθρωπικής ενίσχυσης Οργανισμών, Φορέων, Ιδρυμάτων, ΜΚΟ κ.α.

Γιατί όλοι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια

Η εφαρμογή ConnectPhone App μας αφορά όλους.

Πολίτες όλων των ηλικιών που έχουν την οικονομική άνεση και την προσωπική θέληση να συνεισφέρουν με φιλανθρωπικές ενισχύσεις και δωρεές για το καλό των συνανθρώπων τους. Οι χρηματικές μονάδες που συγκεντρώνουν μπορούν με ασφάλεια, αξιοπιστία και αμεσότητα να ενισχύσουν Ιδρύματα, Οργανισμούς, Φορείς, ΜΚΟ κ.α. Η βοήθεια προς το συνάνθρωπο είναι υπέρτατο δείγμα πολιτισμού.

Πρόσφυγες και μετανάστες μπορούν να επικοινωνούν δωρεάν με την πατρίδα, τους φίλους και τους συγγενείς τους. Οι χρηματικές μονάδες που συγκεντρώνουν τους επιτρέπουν να μιλούν σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν ή έχουν καταστραφεί από πολεμικές συγκρούσεις οι υποδομές (Συρία, Αφγανιστάν, Ιράκ κ.α.). Κάθε λαός, όσο κι αν δοκιμάζεται, οφείλει να δείχνει αλληλεγγύη.

Φοιτητές και εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι χρηματικές μονάδες που συγκεντρώνουν μπορούν να «εξαργυρωθούν» με την απόκτηση εισιτηρίων. Η στήριξη των νέων σε περιόδους οικονομικής κρίσης είναι πολύ σημαντική.

Συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν γάλα, ψωμί και άλλα βασικά αγαθά. Οι χρηματικές μονάδες που συγκεντρώνουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κουπόνια για αγορές από συμβεβλημένες αλυσίδες σούπερ – μάρκετ και φούρνους. Κάθε κοινωνία πρέπει να σέβεται την 3η ηλικία. Πρέπει να δείχνει το αναγκαίο ήθος.

Βοήθεια. Αλληλεγγύη. Στήριξη. Ήθος. Η Β.Α.Σ.Η. πάνω στην οποία στηρίζεται η Ανθρωπότητα.

Πώς θα μας βοηθήσετε να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη

Πρώτον, «κατεβάστε» την εφαρμογή ConnectPhone App

Δεύτερον, προτείνετε στους φίλους και συγγενείς σας να την «κατεβάσουν» και αυτοί

Τρίτον, εξηγήστε τους γιατί πρέπει να πείσουν και άλλους να κάνουν το ίδιο

Δεν αναζητούμε πελάτες. Αναζητούμε ανθρώπους. Ανθρώπους ικανούς να αντιληφθούν πόσο σημαντικό είναι το έργο που μπορεί να προσφέρει η εφαρμογή ConnectPhone App.

Ποιος είναι ο Τάσος Κωτσογιαννίδης

Η «ψυχή» της προσπάθειας για τη δημιουργία μιας εφαρμογής δωρεάν επικοινωνίας με έντονο κοινωνικό πρόσημο είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Λέγεται Τάσος Κωτσογιαννίδης. Γέννημα μεσοαστικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, εργάζεται από τα 15 του χρόνια. Αποθηκάριος, πωλητής ρούχων, στην υπηρεσία καθαρισμού της ΔΕΘ, ο Τάσος Κωτσογιαννίδης με τη ζωή του αποδεικνύει στην πράξη ότι καμιά εργασία δεν είναι ντροπή.

Η πρώτη του επιχείρηση ήταν ένα περίπτερο. Εργαζόταν εκεί μέρα νύχτα. Μάλιστα, δεν είχε εγκαταστήσει στόρια για να μην κλείνει ποτέ. Στη συνέχεια, απέκτησε άλλα δύο περίπτερα, τα οποία πούλησε σύντομα. Το 2003, άνοιξε το πρώτο του call center όπου μετανάστες είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους πίσω στις πατρίδες τους. Παράλληλα, συνεργάστηκε με την Western Union για μεταφορά εμβασμάτων ενώ δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα πώλησης καρτοκινητών.

Ακολούθως, συνεργάστηκε με την Q Telecom, προωθώντας προϊόντα της σε διάφορα σημεία λιανικής πώλησης. Σύντομα, χάρη στην καθοριστική συμβολή του Τάσου Κωτσογιαννίδη, η QTelecom εξαγοράστηκε από την Wind.

Το 2004, ο ίδιος πήρε την απόφαση να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να κατηφορίσει στην Αθήνα. Αρχίζει συνεργασίες με την Cosmote, τη Vodafone και τη Wind παρέχοντας υπηρεσίες προώθησης, προβολής και πώλησης προϊόντων.

Το 2010, έγινε πράξη η διαδικασία ταυτοποίησης των καρτοκινητών τηλεφώνων. Τότε, ο Τάσος Κωτσογιαννίδης υπήρξε ο εμπνευστής του μοντέλου προώθησης που έκτοτε καθιερώθηκε στην αγορά. Νέοι και νέες, σε διάφορα κεντρικά σημεία των αστικών κέντρων (πλατείες, πάρκα, σταθμοί του Μετρό κ.α. ) πωλούν πακέτα καρτοκινητής σε πελάτες. Ο νέος τρόπος πώλησης καρτοκινητών δημιούργησε στην ουσία περίπου 500 νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα.

Νέος στόχος του Τάσου Κωτσογιαννίδη είναι ένα εγχείρημα που θα ξεφύγει από τα όρια της Ελλάδας. Σκοπός του είναι το ConnectPhone App να γίνει ένα παγκόσμιο εργαλείο επικοινωνίας που θα παρέχει ουσιαστική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

ConnectPhone AppεφαρμογήsmartphonesαλληλεγγύηανθρωπιάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα