Champions League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1: Ο Ρονάλντο με buzzer beater λύτρωσε τους κόκκινους διαβόλους στο 95

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-1 στο Ολντ Τράφορντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαρίζει το τρίποντο στους γηπεδούχους στο 90+5′.

Προηγήθηκε το κίτρινο υποβρύχιο με τον Αλκάθερ στο 53′, ισοφάρισε στο 60ο λεπτό με τον Τέλες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Βιγιαρεάλ στο Ολντ Τράφορντ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1.

Οι παίκτες του Σόλσκιερ

ήταν φλύαροι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με τον Πάκο Αλκάθερ στο 53′ τους ξύπνησε, με αποτέλεσμα να φέρουν τούμπα το παιχνίδι και να πάρουν το τρίποντο. Νωρίτερα η Αταλάντα επικράτησε της Γιουνγκ Μπόις με 1-0 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ρονάλντο λύτρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια ακόμα φορά στο 90+5′. Έπειτα από σέντρα του Φρεντ ο Ρονάλντο έστρωσε με το κεφάλι στον Λίνγκαρντ, αυτός έκανε το γύρισμα προς τον Πορτογάλο και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα ο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ σε ένα ιστορικό για εκείνον παιχνίδι, καθώς έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Η Γιουβέντους έκαμψε την αντίσταση της Τσέλσι (video)

Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν υπέταξε με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι- Yπέροχο γκολ του Μέσι (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα