COSMOTECH ΝEWS: Τι θα δούμε στο 7ο επεισόδιο στο YouTube κανάλι της COSMOTE

Ζούμε σε μία εποχή που οι εξελίξεις στην τεχνολογία καλπάζουν σε τέτοιο βαθμό που είναι σχεδόν αδύνατο για τον σημερινό άνθρωπο να τις παρακολουθήσει όσο λάτρης της τεχνολογίας και αν είναι.

Κι αυτό γιατί ο καταιγισμός των πληροφοριών που υπάρχει σήμερα διαθέσιμος, κυρίως στο διαδίκτυο, θα απαιτούσε πολύωρες αναζητήσεις σε δεκάδες αν όχι εκατοντάδες πηγές για να μπορέσει κάποιος να βρει, καταρχήν, και να ενημερωθεί στη συνέχεια διαβάζοντας ή παρακολουθώντας αυτό που τον ενδιαφέρει.

Ψάχνοντας εμείς λοιπόν για σας εντοπίσαμε το COSMOTECH NEWS,

την web εκπομπή της COSMOTE που παρουσιάζουν η Δάφνη Καραβοκύρη και ο Χάρης Σαββαντίδης, ενώ αρχισυντάκτης είναι ο tech & gaming expert Παύλος Παπαπαύλου. Ανακοινώσεις προϊόντων, apps ή updates που ταράζουν τα νερά, inside stories και leaks από leading brands είναι μόνο μερικά από όσα σχολιάζονται στην εκπομπή από την Δάφνη και τον Χάρη.

Δείτε το trailer του επεισοδίου

Τι περιλαμβάνει το 7ο επεισόδιο

Το 7ο επεισόδιο COSMOTECH NEWS με τη Δάφνη Καραβοκύρη και τον Χάρη Σαββαντίδη παρουσιάζει σημαντικά νέα από τον χώρο της τεχνολογίας και ενδιαφέροντα facts όπως μεταξύ άλλων:

Πώς ένας προγραμματιστής κατάφερε να «τρέξει» το all time classic παιχνίδι DOOM σε Microsoft Notepadτην εξέλιξη του Microsoft Office σε Microsoft 365Ozzie, το ελληνικό ρομπότ που αποτελεί στήριγμα σε άτομα τρίτης ηλικίαςαλλά και τα πάντα γύρω από το πολυαναμενόμενο God of War Ragnarok!Τις πιο περίεργες συσκευές που δεν φανταζόσουν ότι συνδέονται στην θύρα USB του υπολογιστή σου

Εκτός από τα ενδιαφέροντα tech news, μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό της εκπομπής, για να διεκδικήσετε μία (1) Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra & έναν (1) Xiaomi Κάδο Mi Robot Mop 2 Ultra! Στον διαγωνισμό μπορείτε να συμμετάσχετε απλά, κάνοντας τα εξής: subscribe στο κανάλι της COSMOTE, comment στο video της εκπομπής και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στον σχετικό σύνδεσμο στην περιγραφή του έβδομου επεισοδίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα