Bρέθηκε μια ανάσα από τον ρόλο του 007 αλλά τελικά Μπόντ έγινε ο Ντάνιελ Κρεγκ (Photos/Video)

Στη λίστα των παραγωγών του Τζέιμς Μποντ βρισκόταν το όνομα του σκωτσέζου ηθοποιού David Tennant, όταν αναζητούσαν τον καταλληλότερο για να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Daniel Craig.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο David Tennant, συμμετέχοντας στο podcast Acting For Others: «Δεν το πίστευα, μέχρι που δούλεψα με έναν σκηνοθέτη πρόσφατα, ο οποίος είχε εργαστεί με τους παραγωγούς Μπρόκολι

και μου είπε “ναι, ήσουν στη λίστα εκείνη την εποχή“».

David Tennant was in the running for James Bond with Daniel Craig #JamesBond @David_Tennanthttps://t.co/CsiGisa3WP

Virgin Radio UK (@VirginRadioUK) October 19, 2022

Οι παραγωγοί Barbara Broccoli και Michael G Wilson ήταν στη φάση της εξέτασης των υποψηφίων για τον ρόλο του διάσημου πράκτορα. Είχαν φτιάξει μια λίστα και πάνω σε αυτή δούλευαν αναζητώντας τον καταλληλότερο ηθοποιό.

«Πότε έγινε αυτό; Για τι πράγμα μιλάς», ρώτησε ο David Tennant τον φίλο του σκηνοθέτη, όταν του αποκάλυψε πως ήταν μεταξύ των υποψηφίων για τον ρόλο του 007.

«Την τελευταία φορά. Υποθέτω ότι ήταν όταν πήρε τον ρόλο ο Daniel Craig, εξάλλου πριν από αυτό ήμουν παιδί», απάντησε ο σκηνοθέτης.

«Νομίζω πως ήταν μια σχετικά μεγάλη λίστα και δεν ήμουν στην κορυφή. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν το σημείο καμπής, θα άλλαζαν όλα, με τέτοια προβολή», λέει σήμερα ο David Tennant, εκτιμώντας ότι η καριέρα του θα είχε πάρει εντελώς διαφορετική τροπή αν τελικά του δινόταν η ευκαιρία να ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ.

Ο σκωτσέζος ηθοποιός τελικά έγινε γνωστός με τη συμμετοχή του στη σειρά Doctor Who, από το 2005 ως το τελευταίο επεισόδιο, την πρωτοχρονιά του 2010. «Γίνεσαι γνωστός στη βιομηχανία και είναι σημαντικό ότι ξαφνικά μπαίνεις στο σαλόνι όλων των ανθρώπων και σε θεωρούν δικό τους, κατά κάποιο τρόπο», λέει ο Tennant.

Doctor Who actor David Tennant has revealed he was in the running for the role of James Bond alongside Daniel Craig but only found out years laterhttps://t.co/RKfe9hCh0u

— The National (@ScotNational) October 19, 2022

Οι φίλοι του πράκτορα 007 ασχολούνται εσχάτως με τις εικασίες για το ποιος θα πάρει τον ρόλο μετά τον Craig και την εμφάνισή του στην ταινία No Time Die. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ο Rege-Jean Page, ο Henry Cavill και ο James Norton, αλλά και κάποιοι άλλοι που μάλλον δεν έχουν τύχη, εκτός κι αν οι παραγωγοί κάνουν την έκπληξη.

Πάντως με την επιλογή που έκαναν στο πρόσωπο του Daniel Craig αποδείχτηκε πως πέτυχαν απολύτως τον στόχο, αφού από το Casino Royale (2006) μέχρι το No Time to Die (2021) οι συνολικά πέντε ταινίες του 007 έγιναν μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες. Γι’αυτό ακριβώς και η επιλογή του επόμενου Τζέιμς Μποντ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Κλυδωνίζεται από πολιτική κρίση και υψηλό πληθωρισμό

Πούτιν: Κήρυξε στρατιωτικό νόμο στις τέσσερις ουκρανικές περιφέρειες – Προ των πυλών η μάχη της Χερσώνας

Δεδομένη η επόμενη πανδημία – Μπορεί να προέλθει από την Αρκτική και τους παγετώνες που λιώνουν (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα