«Bούλιαξε» η Θεσσαλονίκη – Κλειστά τα σχολεία – Χωρίς νερό και ρεύμα πολλές περιοχές

ΕΛΛAΔΑ

Τις πληγές της μετρά από την έντονη κακοκαιρία η Θεσσαλονίκη. Ο δρόμοι πλημμύρισαν, προκαλώντας πολλά προβλήματα κα μεγάλες καταστροφές
στη συμπρωτεύουσα.

Για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη, έμεινε στο έλεος των αντίξοοων καιρικών φαινομένων και πολλές περιοχές είναι χωρίς νερό και ρεύμα.
Προβλήματα υπάρχουν και στην λειτουργία των σχολείων.



Λόγω

των εκτεταμένων προβλημάτων που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμύρες σε σχολικά κτίρια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. δεν θα λειτουργήσουν -για λόγους ασφάλειας των μαθητών- σήμερα Παρασκευή 11 Μαΐου τα εξής σχολεία:

1ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού3ο, 10ο, 12ο Νηπιαγωγεία Ελευθερίου Κορδελιού7ο & 11ο Νηπιαγωγεία ΕυόσμουΤμήμα Γ1 12ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και Τμήμα Ε2 9ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου τα οποία στεγάζονται στο ίδιο κτίριο με το 7ο & 11ο Νηπιαγωγεία Ευόσμου.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης, δεν εντοπίστηκαν προβλήματα, εκτός από λιγοστές περιπτώσεις σχολικών συγκροτημάτων, τα οποία για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν κλειστά σήμερα. Πρόκειται για τα:

• 37ο και 41ο Δημοτικά Σχολεία Θεσσαλονίκης,

• 28ο-29ο και 64ο Νηπιαγωγεία Θεσσαλονίκης

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Εκτός από τις καταστροφές που προκάλεσε η βροχή στο οδικό δίκτυο πολλά είναι τα προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση. Έτσι χωρίς ρεύμα, για την επισκευή των βλαβών, θα μείνουν περιοχές της Θεσσαλονίκη,ς τη Μίκρας και της Θέρμης.

Προβλήματα και στην υδροδότηση

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα συνεχίσει να υπάρχει διακοπή στην υδροδότηση έως σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που τροφοδοτείται από το αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να διασφαλιστεί με τους απαραίτητους υγιεινολογικούς ελέγχους, ότι το νερό έχει την κατάλληλη ποιότητα και είναι απολύτως ασφαλές για κατανάλωση, υποστηρίζει η ΕΥΑΘ.

ΘεσσαλονίκηηλεκτροδότησηπροβλήματακακοκαιρίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα