Books Plus/Art & Coffee: H παρουσίαση του βιβλίου «Δημιουργικές Ασάφειες» με σκίτσα του Soloύp

ΕΛΛAΔΑ

Σε ωραίο κλίμα εξελίχθηκε η παρουσίαση του γελοιογραφικού άλμπουμ του Soloύp «Δημιουργικές Ασάφειες», στο βιβλιοπωλείο, πλυχώρος Books Plus/Art & Coffee.

Ο σκιτσογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών», Μιχάλης Κουντούρης, μίλησε κα΄α κύριο λόγο για τη δημοσιογραφική του δουλειά τη συγγραφική του δουλειά και χαριτολογώντας ως πολύ καλός

φίλος εξάλλου απαρίθμησε μια σειρά από λόγους για τους οποίους «ζηλεύει» τον γελοιογράφο του «Π» και αυτή ήταν και η πιο ευχάριστη στιγμή της εκδήλωσης.

Ο Διονύσης Ελευθεράτος έκανε μια ανάλυση, η οποία συνδύαζε το περιεχόμενο των γελοιογραφιών με την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα των 7 μνημονιακών χρόνων .

Ο διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας «Το Ποντίκι», Σταύρος Χριστακόπουλος, προτίμησε να μιλήσει σε ένα προσωπικό τόνο. περιγράφοντας το κλίμα και τις συνθήκες τις οποίες έχει παραχθεί αυτή η δουλειά του Soloύp και επιπλέον σημείωσε πόσο περιεκτική είναι η γελοιογραφική αποτύπωση αυτών των 7 χρόνων αν συγκριθεί με τα δημοσιογραφικά γραπτά, αλλά και πως η γελοιογραφία μεταξύ όλων των άλλων είναι ένα γερό αντίδοτο στη σύγχρονη ασθένεια της παραπληροφόρησης και των fake news.

Ο ίδιος ο Soloύp στάθηκε στη δυσκολία που είχε να επιλέξει μεταξύ εκατοντάδων γελοιογραφιών και ανακοίνωσε ότι οι λεζάντες των διαλόγων που θα συμπληρώσουν οι αναγνώστες στο βιογραφικό μέρος του βιβλίου (στο οποίο έδωσε ιδιαίτερη έμφαση) θα αποτελέσουν το υλικό μιας έκθεσης, η οποία πιθανότατα θα γίνει τον Οκτώβριο.

Κοινό σημείο αναφορά όλων των τοποθετήσεων για πολλούς και κύριους λόγους αποτέλεσε η γελοιογραφία με τον Αντώνη Σαμαρά βενζινοπώλη να κρατάει μια μαραμένη μάνικα.

παρουσίασηγελοιογραφίεςSoloύpΒΙΒΛΙΟάλμπουμΔημιουργικές ΑσάφειεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα