Black Friday: «Πόλεμος» προσφορών στις συνδρομητικές πλατφόρμες

Μηνιαίες συνδρομές με συμβολικές τιμές προωθούν οι ιντερνετικές πλατφόρμες στρίμινγκ στο πλαίσιο της «Μαύρης Παρασκευής» («Black Friday»).

Το HBO Max και το Discovery+, OTT υπο την ομπρέλα της Warner Bros, ανακοίνωσαν προσφορές ορισμένης χρονικής διάρκειας, διαθέσιμες μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Το

βασικό πακέτο του HBO Max που εμπεριέχει διαφημίσεις διατίθεται, τουλάχιστον στις ΗΠΑ με μόλις 1,99 δολάρια το μήνα για τους πρώτους τρείς μήνες συνδρομής αντί των 9,99 δολαρίων που είναι κανονικά.

H υπηρεσία του Discovery+ με διαφημίσεις προσφέρεται προς 0,99 δολάρια μηνιαίως για το πρώτο τρίμηνο.

Το μέτρο προσφορών της Warner Bros θα ισχύει για εγγραφές έως τις 28 Νοεμβρίου. Η προωθητική ενέργεια χαρακτηρίζεται πολύ δελεαστική καθώς, εκτός από τους νέους κύκλους επεισοδίων των σειρών «The white lotus» και «Sex lives of college girls» στο HBO max έχουν προσφάτως ανέβει μεταξύ άλλων ελκυστικών τίτλων οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας οι εννέα ταινίες «Harry Potter», οι έξι ταινίες «Star Trek» ενώ είναι προσβάσιμο από χθές και το ντοκιμαντέρ «Love lizzo» που παρακολουθεί την πορεία της Λιτζο με την ταπεινή καταγωγή που εξελίχθηκε σε πρωτοπόρα σούπερ σταρ και έγινε το κίνημα που χρειαζόταν απεγνωσμένα ο κόσμος επειδή είναι ο εαυτός της.

Στη λίστα υπαρχει επίσης το «Unprecedented», το οποίο παρακολουθεί την εμπλοκή του Ντόναλντ Τραμπ στην εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου, αλλά και το «House of Hammer», το οποίο επικεντρώνεται στις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και το οικογενειακό ιστορικό του Άρμι Χάμερ.

Επίσης άλλες πλατφόρμες όπως οι Hulu, Paramount+ και Roku ανακοίνωσαν προσφορές έως 80% στις συνδρομές τους.

Στο μεταξύ για το Netflix τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πολιτική της πλατφόρμας είναι να μην έχει ειδικές προσφορές την συγκεκριμένη ημέρα επι της μηνιαίας συνδρομής. Αντιθέτως κάνει προσφορές έως στο ιντερντικό κατάστημα του με εκπτώσεις έως 30% σε 588 προϊόντα (αναμνηστικές μπλούζες, μαξιλάρια, αφίσες, CD, δίσκοι βινυλίου κ.ά.).

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Δεν βλέπει – σχεδόν – κανένας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Έξι γυναίκες δημοσιογράφοι στέλνουν μήνυμα κατά της έμφυλης βίας (video)

ΕΡΤ: Δεν βλέπει – σχεδόν – κανένας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα