Bebe Rexha: Θεατής της πέταξε τηλέφωνο στο κεφάλι – Αποχώρησε από τη σκηνή (Videos)

Η Aμερικανίδα τραγουδίστρια Μπίμπι Ρέξα (Bebe Rexha) αναγκάστηκε να κατέβει εσπευσμένα από την σκηνή όταν άγνωστος της πέταξε ένα τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο σε συναυλία της στη Νέα Υόρκη.

Bebe Rexha’s mother reveals that she had to get three stitches after someone in the audience threw a phone at her head during her

concert. pic.twitter.com/6QjnlaIM5d

Pop Base (@PopBase) June 19, 2023

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν την σκηνή με την τραγουδίστρια αμέσως μετά να πέφτει στα γόνατά της και μέλη του προσωπικού της συναυλίας να τρέχουν να τη βοηθήσουν. Η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας έγινε στο Rooftop at Pier 17 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της περιοδείας της «Best F’n Night of My Life».

Bebe Rexha was taken to a hospital after being struck in the head by fan’s phone at her show.

Her mom confirmed the singer is getting stitches for the wound. pic.twitter.com/fvi3oFty4w

Pop Crave (@PopCrave) June 19, 2023

Σε ένα άλλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας τραβηγμένο από τον Ross Bernaud, φαίνεται η τραγουδίστρια να αποχωρεί από την σκηνή καλύπτοντας το πρόσωπό της με τα χέρια της.

This is Bebe Rexha being rushed out of the concert venue here in NYC after someone threw a fucking phone and hit her face as she was leaving the stage. We were all having a hell of a good time and so was Bebe, we were all having a blast, I mean who would even do that??? We hope… pic.twitter.com/QQk2DanPdu

— Ross (@RossBernaud) June 19, 2023

«Περνούσαμε όλοι πολύ καλά και το ίδιο και η Μπίμπι, περνούσαμε όλοι καλά, εννοώ ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;». Ελπίζουμε να είσαι καλά», έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter.

Σύμφωνα με το Pop Base η μητέρα της δήλωσε ότι η σταρ έλαβε ιατρική φροντίδα και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα.

The man who threw the phone at Bebe Rexha was arrested.

: @Tomas_Mier pic.twitter.com/fJHExvDuHa

Pop Crave (@PopCrave) June 19, 2023

Η ποπ τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Bebe» που κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου έχει προγραμματίσει ακόμη πέντε συναυλίες -στη Φιλαδέλφεια, την Ουάσινγκτον, την Ατλάντα, το Ορλάντο και το Χιούστον -στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο «Best F’n Night of My Life» στη Βόρεια Αμερική. Οπως αναφέρει το Variety δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για το αν το περιστατικό επηρεάσει το υπόλοιπο της περιοδείας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Μελίνα Μεταξά: Με πόσες χιλιάδες ευρώ επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο (Video)

Αρναούτογλου για Κουτσόπουλο: «Δεν μου αρέσει καθόλου που θα παρουσιάσει τη Φάρμα» (Video)

Κρίστιαν Μπέιλ: Στη Μύκονο με την οικογένειά του ο ηθοποιός (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα