360 λεπτά υψηλής τηλεθέασης με φόρα από το Μουντιάλ για τον ΑΝΤ1

Στον «αυτόματο» βρίσκεται ο ΑΝΤ1 ο οποίος χθες στο μενού είχε τέσσερις απευθείας μεταδόσεις αγώνων του Μουντιάλ και κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία και το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης μεταξύ των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, βάση των δεδομένων της Nielsen.

Ενδιαφέρον επίσης έχει το στοιχείο εκείνο σύμφωνα με το οποίο Mega και Alpha

συγκράτησαν κόσμο στις συχνότητες του και ειδικά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης απέναντι στα μουντιαλικά ματς οι σειρές μυθοπλασίας «Η γη της ελιάς», «Μαύρο ρόδο» και «Σασμός» είχαν τους «φανατικούς» τους.


Στον Alpha εξάλλου, από τις «κορυφές» τηλεθέασης της Δευτέρας ήταν το πρωινάδικο «Happy day» που επικράτησε άλλων εκπομπών του ανταγωνισμού.

Το «καλύτερο» του Σκάι ήταν το πρωινό ενημερωτικό «Καλημέρα» και στην ΕΡΤ1 έξαρση τηλεθέασης για τα δεδομένα του σταθμού αποτέλεσε η σειρά περιπέτειας- μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι».


Στο Mega διαμορφώνεται… οροπέδιο τηλεθέασης από το ντουέτο «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο» και στο Open μαζεύει αρκετούς, για τα δεδομένα του σταθμού η κοινωνική περιπέτεια εποχής «Έρωτας φυγάς». «Ατού» του Star τα «Αλήθειες με τη Ζήνα» και «Ο τροχός της τύχης».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Πολλαπλασιαστής τηλεθέασης για τα προγράμματά της το ERTFLIX – Κόμβος επισκεψιμότητας η δωρεάν streaming υπηρεσία (πίνακες)

«Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»: Σαν τη μύγα μες το γάλα… από την ανάποδη

Θανάσης Λάλας: Όσοι αντιμετωπίζουν το κοινό ως βλάκα, είναι κατεξοχήν βλάκες (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα