Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16-23/4/2012

11:18 16/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Οι συμβουλές μας ανά ζώδιο (παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας). Από τη Λίλιαν Σίμου.

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Καθώς πλέον πολλά θέματα ξετυλίζονται στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν, θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στο εξής, μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις που θα αναλάβετε. Δραστηριοποιηθείτε, μελετήστε σωστά τις λεπτομέρειες και μεθοδεύστε σταδιακά τα επόμενα βήματα της ζωής σας. Μπορείτε να τολμήσετε, ακόμη κι αν αισθάνεστε ανασφαλείς. Το κυριότερο μέλημα θα είναι να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό.

Θα είστε πιο άμεσοι

στις αποφάσεις και περισσότερο οξείς όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει ο ενθουσιασμός ή η ταχύτητα.
Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας. Μπορείτε να επιμείνετε και θα διαπιστώσετε πως πολλά κέρδη έρχονται σε όσους τολμούν να ονειρεύονται!

Ταύρος

Επιτέλους η δημιουργική σας έκφραση μπορεί να αναπτυχθεί και να έχετε περισσότερες ικανοποιήσεις μέσα από το έργο σας. Η λεπτομέρεια με την οποία το επιμελείστε θα αναγνωριστεί ως προσόν και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον θαυμασμό όσων σας περιβάλλουν. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, έχετε περισσότερη λάμψη και θα έλξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν μάλιστα είστε μόνοι, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον να βρείτε το ταίρι που ονειρεύεστε. Είναι απλά στην προσωπική σας εκτίμηση, η ίδια η επιλογή. Καθώς θα θέλετε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, η ποιότητα και η λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσουν. Κινηθείτε άνετα, ελέγχοντας κάθε βήμα και προγραμματίζοντας σωστά κάθε σας μελλοντική κίνηση.

Εκείνο που θα πρέπει να ελέγχετε είναι ένας εσωτερικός εκνευρισμός, που ενδεχομένως θα σας κάνει να είστε νευρικοί, ακόμη κι αν δεν το εκδηλώνετε στους άλλους. Μην ανησυχείτε πλέον, πολλά εξομαλύνονται και θα αισθανθείτε δυνατοί να αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας.

Δίδυμοι

Λίγο καλύτερα θα κυλήσουν στο εξής τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και έχουν σχέση με τις οικογενειακές υποθέσεις. Η οξύτητα που ενδεχομένως προϋπήρχε, μειώνεται σταδιακά και θα μπορείτε να κάνετε μία καλύτερη συνεννόηση. Φυσικά δεν χρειάζεται να αφεθείτε άμεσα στο καλύτερο κλίμα και να εκφράσετε με ενθουσιασμό όλα σας τα σχέδια, γιατί δεν έχει έρθει η εξισορρόπηση προς το παρόν. Σίγουρα όμως, θα βρείτε συμπαραστάτες στα όνειρά σας και θα ήταν καλό να ενθαρρυνθείτε από άτομα της ιδίας σκέψης, για να προχωρήσετε με ένα πιο άμεσο τρόπο. Φίλοι που θα έχουν νοητικά ενδιαφέροντα, ή θα μοιράζονται με σας μία κοινή ιδεολογία, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι αυτό το διάστημα και θα ήταν καλό να βρίσκεστε κοντά σε άτομα που έχουν ενθουσιασμό, αλλά και ζωντάνια στη ζωή τους. Παράλληλα, αν υπήρχε ένα πρόβλημα επισκευής στο σπίτι, θα είναι καλή η περίοδος για να αποφασίσετε να το επιδιορθώσετε.

Καρκίνος

Σε μία ενδιαφέρουσα περίοδο έρχεστε αμέσως μετ

Keywords
Τυχαία Θέματα