Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/11-2/12/12

Και η τελευταία έκλειψη του χρόνου στους Διδύμους

Από την Λίλιαν Σίμου www.astrolife.gr

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου έχει δύο βασικά φαινόμενα που την χαρακτηρίζουν: την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Δευτέρα, και την τελευταία έκλειψη του χρόνους, έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους την Τετάρτη 28.

Με την ορθοδρόμηση πολλές καθυστερήσεις και ανατροπές σε συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις, αλλά και συναντήσεις, τακτοποιούνται σταδιακά. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής

θα κινείται αργά αρχικά και θα λειτουργήσει η έκλειψη την οποία κυβερνά, θα έχουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μία παράταση των φαινομένων που ήδη γνωρίσαμε στην πορεία αυτού του μήνα.

Περισσότερο ευχέρεια λοιπόν, σε κινήσεις κάθε είδους, από τον Δεκέμβριο και μετά!

Σε ό,τι αφορά την έκλειψη, σίγουρα έχει σημασία, καθώς ενεργοποιεί τον ήδη ευαίσθητο χώρο των μεταβλητών ζωδίων ακόμη μία φορά. Ένας χώρος που δέχτηκε τα τελευταία χρόνια πολλές προκλήσεις και βίωσε την αστάθεια. Προετοιμάζεται το κλείσιμο του κύκλο, με κάποια μικρά τελευταία βήματα ως το τέλος της Άνοιξης του 2013. Το πλέον σημαντικό όμως στοιχείο είναι πως οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στις εμπειρίες και στις μνήμες των προηγουμένων ετών, για να κλείσουμε τον κύκλο και τους τελευταίους λογαριασμούς.

Τα χαρακτηριστικά της έκλειψης έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την καθιστούν σημαντική, αν και σεληνιακή. Έχουμε δει και στο παρελθόν εκλείψεις Σελήνης να προκαλούν μεγαλύτερη αίσθηση από τις ηλιακές.

Συμπερασματικά:

Επιβάλλεται να κλείσουμε σταδιακά λογαριασμούς με το χθες, με σχέσεις όπου η επικοινωνία πλέον δεν είναι εφικτή, αλλά και να δώσουμε μάχες για μία αλλαγή σκηνικού, μέσα από σκέψη, προγραμματισμό και σοβαρές κινήσεις. Δεν βοηθούν η εμμονή, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και τα πολλά και περιττά λόγια. Προσοχή όμως γιατί οι ασαφής εικόνα δεν ευνοεί για βιαστικές ή επιφανειακές λύσεις.

Στην πολιτική αστρολογία και στο ωροσκόπιο της Ελλάδας:

Βαρύνουσα σημασία έχει η έκλειψη Ηλίου για την οποία αναφέραμε πολλά αναλυτικά στοιχεία και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Η έκλειψη Σελήνης, σχηματίζεται στον πρώτο οίκο του χάρτη της χώρας και μπορεί να τονίσει τα προβλήματα του λαού, κυρίως την ανασφάλεια και την αναστάτωση που βιώνει, από τις ασαφείς ενδείξεις της Πολιτείας και τις παραπλανητικές εικόνες που του παρουσιάζουν.

Οι συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Αν δεν το γνωρίζετε, χρησιμοποιείστε τα υπολογιστικά προγράμματά μας, ή δώστε μας τα στοιχεία γέννησης και θα σας ενημερώσουμε)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη Σελήνης είναι για σας μία πρόκληση, όπου συμμετέχετε συναισθηματικά μέσα από την επαφή με τους συγγενείς και μπορεί να θεωρήσετε πως δεν σας καταλαβαίνουν αρκετά. Σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη για μία αλλαγή, γνωρίζετε αρκετά πλέον θέματα που έρχονται στο φως, αλλά δεν ευνοεί η κατάσταση που επικρατεί. Θα σας ενθουσιάσουν με ιδέες που θα περιέχουν υπερβολή ή θα ανακαλύψετε υπερβολ

Keywords
Τυχαία Θέματα