Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-23/01/12

13:27 15/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Ας δούμε τι σηματοδοτεί για τον καθένα χωριστά, ανάλογα με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο του, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς και φυσικά, του Ήλιου στον Υδροχόο σε λίγες μέρες. Από τη Λίλιαν Σίμου!

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η πορεία των ημερών θα δείξει πως δεν είστε πολύ συνειδητοί στις συγκινήσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Εύκολα παρασύρεστε από όσα εσείς επιθυμείτε να ζήσετε και βλέπετε με τον δικό σας τρόπο τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα πλατωνικό έρωτα και να παρασυρθείτε σε ένα πάθος που θα σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Αν

ήδη υπάρχει μία αξιόλογη σχέση στη ζωή σας, δώστε ένα ρομαντικό στυλ στην επικοινωνία σας για να λειτουργήσετε καλύτερα. Ωστόσο, μην αναζητάτε στο ταίρι σας εκείνο που δεν μπορεί να σας δώσει. Γιατί με την παρορμητική σας φύση, αργότερα θα απογοητευθείτε και θα καταλογίσετε άδικα ευθύνες. Προσοχή σε ευαισθησίες υγείας που έχουν σχέση με το συγκινησιακό σας. Ας μην βιάζεστε να συμπαρασταθείτε σε όποιον φαίνεται πως έχει ανάγκη.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη σας κυβερνά, αλλά δεν έχει την ποιότητα που σας είναι γνωστή. Ωστόσο, καθώς ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου την στηρίζει αρχικά, είστε σε θέση να βγείτε περισσότερο ωφελημένοι από την παρουσία της στους Ιχθείς. Καλό θα ήταν να συναναστραφείτε αυτή την περίοδο άτομα που θα σας προσφέρουν λίγο την φυγή προς το όνειρο. Το έχετε ανάγκη γιατί συνήθως είστε πολύ γειωμένοι. Οι απολαύσεις αυτή την εποχή, θα καταλάβετε πως δεν είναι απαραίτητα απολαύσεις απτές, αλλά πιο ονειρικές. Χρειάζεστε την διαφορετική οπτική. Συναναστραφείτε άτομα που διαθέτουν λεπτή εσωτερική ποιότητα. Θα σας δείξουν νέους δρόμους. Δεν αποκλείεται ανάμεσα σ’ αυτούς να αισθανθείτε μία συγκίνηση που θα περιέχει και ερωτικά στοιχεία, αλλά δεν θα βασιστείτε μόνο σ’ αυτά.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι μέρες αυτές θα φέρνουν ιδιαίτερα ευμετάβλητη διάθεση στην ζωή σας. Αν και είστε συνήθως αρκετά κοντά στην λογική, ενδέχεται να περάσετε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα σχετικά με τον τρόπο που οριοθετούνται οι κοινωνικές σας σχέσεις. Προφανώς θα είστε περισσότερο προβεβλημένοι, αλλά παράλληλα θα είστε πιο επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεσης και θα εκνευρίζεστε ή θα εκνευρίζετε το περιβάλλον σας. Άλλοτε χαρούμενοι, άλλοτε παραπονεμένοι και θεωρώντας πως σας αδικούν στις επιδιώξεις και προοπτικές σας, μην καταβάλλεστε από διαρκείς ανησυχίες. Αν είστε δημιουργοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα μπορείτε να δείξετε το ταλέντο σας στους άλλους, Ίσως μάλιστα εκτεθούν κάποια σας έργα, ή προωθηθεί το βιβλίο σας.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει όμορφη γωνία με το ζώδιό σας, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και θα προβάλλετε ένα ρομαντισμό, δίχως δυσκολία. Καθώς η ζωή σας είναι μέσα από ένα συναισθηματικό πρίσμα συνήθως, θα είστε ευάλωτοι αυτές τις ημέρες, απέναντι σε ανθρώπους εξωστρεφείς και επιθετικούς. Επιδιώξτε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις, γιατί θ

Keywords
Τυχαία Θέματα