Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/8

19:16 12/8/2012 - Πηγή: Neolaia

Κριός

Οι συνεργασίες που αξίζουν, θα είναι για σας η αφορμή να κριθούν και θα παραμείνουν οι ουσιαστικές. Οι άλλες, δεν θα υπάρχει περιθώριο και υπομονή να διατηρηθούν, καθώς θα σκεφθείτε πως χάνετε χρόνο άσκοπα. Ξεκαθάρισμα λοιπόν και τελική λύση σε ό,τι έχει σχέση με την διατήρηση των συνεργασιών σας. Αλλά και κάθε συναλλαγή που σας ενδιαφέρει, θα είναι στην κόψη του ξυραφιού αυτές τις μέρες. Όλα φαίνεται να κυλούν σε τεντωμένο σχοινί…

Στην αισθηματική σας ζωή, η οικογένεια πληγώνει το συναίσθημα και ενδέχεται πλέον

να μην θέλετε να έχετε τις επιπτώσεις τους. Θα θίγεστε αν δεν σας σέβονται και θα πρέπει να επιλέξετε, την πλήρη ρήξη και νέα δομή μαζί τους, προκειμένου να διασφαλίσετε την ηρεμία σας και να περιφρουρήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Εκτός κι αν μάθουν να εκτιμούν την ευαίσθητη πλευρά σας . Κι εσείς όμως, θα έχετε υποχρέωση να ενδιαφέρεστε για την ζεστασιά και την ασφάλεια των οικείων σας.

Ταύρος

Δραστηριοποιηθείτε και κινηθείτε πιο άμεσα, αφού μέσα στην περίοδο αυτή, θα πρέπει να αλλάξουν οι ρυθμοί σας. Σίγουρα αυτό σας δημιουργεί άγχος και φυσικά κάποια ένταση μπι που δεν συνάγει με τον συνήθη τρόπο ζωής σας. Κατά συνέπεια, θα ήταν καλό να ξέρετε πως είναι δυνατόν να κάνετε μία νέα αρχή, θέτοντας τις βάσεις για μία καθημερινότητα πιο έντονη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όμως τις δυσκολίες που έχετε στις υποχρεώσεις σας, αφού εκεί, η απαίτηση για να κατακτήσετε και να επικρατήσετε, φέρνει ανταγωνιστές αλλά και άτομα που θα καυτηριάζουν τις επιλογές σας. Στο χέρι σας είναι όμως να θέσετε όρια και να διατηρήσετε το ύφος της ευγένειας που σας ενδιαφέρει.

Στην αισθηματική σας ζωή, συναντήσεις και μικρές εκδρομές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, θα φέρουν πιθανώς μία ανανέωση και θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε από τις πιέσεις της εποχής. Ένα βράδυ κοντά στη θάλασσα, ή σε ένα τόπο που στο αγαπημένο σας στέκι, θα είναι ό,τι καλύτερο για σας. Αφήστε όμως κατά μέρος τις διαφορές με το ταίρι σας, αφού οι συζητήσεις μπορεί να σας θίξουν και να πληγώσουν συναισθήματα και ευαισθησίες.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο είναι σε θετική γωνία με το ζώδιό σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ή έχετε πλανήτες στον τρίτο δεκανό. Επομένως, επωφεληθείτε, κατακτήστε όποιον σας ενδιαφέρει, έχοντας όμως σωστή επιλογή και δίχως να κάνετε υπερβολές, αφού θα κριθεί άμεσα κάθε σας επιλογή. Αν έχετε ένα δημιουργικό χόμπι ή μία δημιουργική απασχόληση, τότε θα κάνετε τομές και θα πετύχετε την καθιέρωσή σας. Αν είστε γονείς, με τα παιδιά σας ας μην είστε αυστηροί.

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, αυτή η περίοδος σας ωθεί σε σχέσεις που έχουν αξία ιδιαίτερη για σας. Καθώς θα πρέπει να αισθάνεστε ζεστασιά και ασφάλεια, προσοχή να μην διακινδυνεύετε κάποια γνωριμία που είναι ουσιαστική, για άλλες λιγότερο σημαντικές στη ζωή σας. Επίσης, μην ρισκάρετε την σχέση σας για μία ξαφνική κατάκτηση που θα σας εντυπωσιάσει. Στα οικονομικά σας, κάνετε συνετές κινήσεις.

Καρκίνος

Σε ό,τι αφορά τις ο

Keywords
Τυχαία Θέματα