Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/7 ως 6/8/12

11:13 30/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Από την Λίλιαν Σίμου

 Η εβδομάδα μας έχει τις δύο τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και μας προετοιμάζει για τον καυτό μήνα Αύγουστο, όπου κορυφώνεται το καλοκαίρι και η ανάγκη για λίγες μέρες, έστω, χαλάρωση και διακοπές.

Ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο, όπου κρίνονται οι συναισθηματικές μας σχέσεις, όπως και θέματα σχετικά με αξίες διαχρονικές και σημαντικές για τον καθένα μας. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε επιλογές και να δούμε ποιος στερείται σοβαρότητας και ποιος πραγματικά

αξίζει στη ζωή μας. Η διαφοροποίηση θα αφήσει λιγότερα άτομα κοντά μας, αλλά ουσιαστικά. Επίσης, ίσως ήρθε η στιγμή να κατανοήσουμε αυτό που αξίζει πραγματικά και να μην είμαστε σπάταλοι συναισθηματικά, ή υλικά.

Ακόμη μία εβδομάδα με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, στο ζώδιο του Λέοντα, ακόμη μία περίοδος απολογισμού, χαμηλών τόνων ή ευαισθησίας σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εκκρεμούν στη ζωή μας, προσωπικών σχέσεων ή άλλων καταστάσεων. Περιμένοντας την ορθοδρόμησή του, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις, ας παραμείνουμε χαλαροί, όσο το δυνατόν.

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας, είναι η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, στην οποία θα σταθούμε για τις προβλέψεις μας στις 6.30πμ περίπου της Πέμπτης, 2/8. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, προσδίδει μία ανάγκη για να απελευθερωθούμε από ό,τι μας καθηλώνει ή έχει πλέον κλείσει τον κύκλο του. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να τολμήσει το διαφορετικό, να αισθανθεί την νέα εποχή, αλλά και τις απαραίτητες ανατροπές που πρέπει να κάνει στον εαυτό του για να προοδεύσει.

Ευχάριστη νότα είναι το μεγάλο τρίγωνο του Ήλιου και του Ερμή, προς τον Ουρανό και τον Β. Δεσμό, καθώς προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργικότητα, ιδέες και αίσθηση της ελευθερίας κινήσεων, που ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί στο έπακρο όμως. Υπάρχει ανάγκη να παρθούν αποφάσεις, αλλά δεν θα είναι εύκολη η αλλαγή ακόμη λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Ας σκεφθούμε, ας υπολογίζουμε κάθε παράμετρο και θα αποφασίσουμε από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

Μία χαλαρή αίσθηση θα φέρει η θετική γωνία του Ήλιου προς τον Δία, απαραίτητη ίσως μετά από ένα μακρό και κουραστικό χρονικό διάστημα. Προσφέρει ευκαιρίες που δύσκολα θα εκμεταλλευτούμε, αφού η εικόνα που εισπράττουμε είναι πως θα τα καταφέρουμε έτσι κι αλλιώς. Φυσικά αυτό δεν είναι αληθινό, γι’ αυτό ας εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να μεθοδεύσουμε καλύτερα τα θέματά μας. Μην θεωρήσουμε πως η «τύχη μας περιμένει» δίχως προσπάθεια. Ο νέος μήνας, όπως θα διαπιστώσουμε στις μηνιαίες προβλέψεις, περιέχει προκλήσεις.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους σας:

Κριός

Μία όμορφη και ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με σοβαρότητα σε συζητήσεις και σχέσεις. Μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τις συνεργασίες σας, να ανακαλύψετε τα οφέλη τους και να βγείτε κερδισμένοι. Ή να κρίνετε αν μία σχέση ή συνεργασία έχει κλείσει τον κύκλο της πλέον. Είστε ενθουσιώδεις, δραστήριοι και ανοιχτοί σε γνωριμίες, αλλά και σε πρ

Keywords
Τυχαία Θέματα