Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 1/4-7/4

00:03 2/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, έχει δύο σημαντικά θέματα: ο Ερμής γίνεται πλέον ορθόδρομος και η Αφροδίτη είναι στις Πλειάδες. Ας δούμε πως επηρεάζει το καθένα μας η εικόνα τους… [από τη Λίλιαν Σίμου]

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Τα όνειρα πρέπει να τελειώνουν και η πρακτική ζωή σας περιμένει. Ως τώρα αποφεύγατε κάποιες ιδιαίτερες αποφάσεις σχετικές με τους συγγενείς και ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση. Στην επικοινωνία δεν εκφράζατε όσα ήταν στον νου και συχνά απομακρυνόσασταν από την

αντιμετώπιση κάποιων ευθυνών. Θα έρθουν σταδιακά πολλά πια στην ισορροπία τους.

Συναισθηματικά ίσως περάσετε ένα διάστημα κρίσης, κυρίως γιατί ήσασταν κτητικοί με τη σχέση σας, ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει προσπάθησε να επέμβει σε προσωπικά σας θέματα. Οι αξίες σας μπερδεύουν και θα ήταν σημαντικό να αποφύγετε έξοδα ή κινήσεις που δεν σας ωφελούν, διότι θα λείπει η ευθικρισία. Βρείτε κάποιους τρόπους να περάσετε ευχάριστα αυτές τις μέρες, ή λίγο ανέμελα.

Ταύρος(ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι φίλοι σας αισθάνεστε πως δεν σας κατανοούν το τελευταίο διάστημα. Επειδή αυτό σας αποσταθεροποίησε, ας γνωρίζετε πως διευκρινίζονται οι προθέσεις τους και μπορείτε να κρίνετε πλέον πώς θα φερθείτε. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα άτομα που είναι πιο κοντά στη δική σας φιλοσοφία και κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον. Ή επιδιώξετε να είστε κοντά σε όσους είχατε πρόσφατα προβλήματα συνεννόησης, γιατί μπορείτε να επιλυθούν πλέον οι διαφορές σας. Θέματα οικονομικά, έρχονται σταδιακά σε μία εξισορρόπηση, αν επιδείξετε υπομονή.

Παράλληλα, θα κατανοήσετε πως είναι απαραίτητο να μην περιμένετε να είναι όλα όπως τα επιθυμείτε, για να αισθάνεστε ασφάλεια. Αυτή η εβδομάδα, μας φαίνεται περίπλοκη, ή ακατανόητη κάποιες φορές. Κυρίως μην επιτρέπετε σε ανθρώπους που είναι στο καθημερινό σας περιβάλλον να σας αποθαρρύνουν για τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα στραφεί πλέον σε ορθή πορεία, αλλά θα χρειαστείτε λίγο χρόνο ακόμη για να βρείτε ισορροπίες. Καθώς είστε σε ασαφείς κατευθύνσεις, ακόμη δεν είναι εύκολο να κινηθείτε σε θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα ή προς τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Θα φανείτε ασυνεπείς, αλλά και θα σας δημιουργούνται αμφιβολίες για να καταλήξετε κάπου. Περισσότερο θα πρέπει να περιμένετε ως τα μέσα του μήνα, για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις με την οικογένεια, το σπίτι ή την καριέρα. Ως τότε, δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις και ίσως μία κατάσταση που σας προβληματίζει αρκετά.

Αν έχετε ένα κρυφό έρωτα, θα πρέπει να μην κάνετε αποφασιστικές κινήσεις άμεσα, ή να προσέχετε να μην εκτεθείτε. Αν η σχέση σας είναι γνωστή, αυτή την περίοδο θα έχετε συχνά παράπονα και ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε άδικα. Περιμένετε να περάσει αυτή η εβδομάδα για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την εβδομάδα αυτή να σας δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσετε τους στόχους σας, ίσως πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα

Keywords
Τυχαία Θέματα