Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23-30/4

17:44 23/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Με την αίσθηση της Νέας Σελήνης στον Ταύρο αντιληπτή και με την εξέλιξη των καταστάσεων που έθεσε ως σπόρο δημιουργίας, θα μπορούσαμε να παρατηρήσουμε αυτή την εβδομάδα τις προβλέψεις να έχουν μία διαφορετική χροιά.

Αν και οι δυσκολίες που περιγράφουμε στο άρθρο της Νέας Σελήνης αναλυτικά εξακολουθούν να ταράζουν τα νερά, ο νέος κύκλος προσπαθεί να διώξει «τα φαντάσματα» του χθες, αδικίες, αδυναμίες, απογοητεύσεις, αποθάρρυνση. Για τον καθένα χωριστά, αγγίζει άλλο σημείο.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, φέρνει νέες αντιλήψεις, ιδέες, αποφάσεις.

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Εντυπωσιακές

και πληθωρικές θα είναι οι προτάσεις για να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις στα οικονομικά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες αν παραμείνετε στο κέντρο των εξελίξεων και είστε καινοτόμοι στη σκέψη. Θα είναι σημαντικό να έχετε την επιλογή μέσα από πολλές και διαφορετικές επαφές με όσους μπορούν να προωθήσουν σχέδια και να σας ενθαρρύνουν να πάτε ένα βήμα μπροστά. Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο οξείς όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει ο ενθουσιασμός ή η ταχύτητα.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας.

Αν και θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την χαρά της ζωής, η ανάγκη για σιγουριά, σας κάνει να μην χαίρεστε την καθημερινότητά σας. Απαιτήσεις περισσότερες, σας κάνουν κτητικούς με το ταίρι σας.

Από την άλλη πλευρά, αισθάνεστε πως έχετε μία δυσκολία στην συναισθηματική σας επικοινωνία, τα αισθήματα φαίνονται λίγο εφηβικά αυτή την εποχή, με κάποιο δισταγμό ή ατολμία. Χαλαρώστε και θα βρεθεί ο τρόπος να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είστε εκείνοι που γεύονται περισσότερο τα θετικά της. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, έχετε περισσότερη λάμψη και θα έλξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν μάλιστα είστε μόνοι, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον να βρείτε το ταίρι που ονειρεύεστε. Είναι απλά στην προσωπική σας εκτίμηση, η ίδια η επιλογή. Καθώς θα θέλετε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, η ποιότητα και η λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσουν. Κινηθείτε άνετα, ελέγχοντας κάθε βήμα και προγραμματίζοντας σωστά κάθε σας μελλοντική κίνηση. Πρακτικοί, γειωμένοι και αρκετά συνειδητοποιημένοι για τις ανάγκες σας, μπορεί να φανείτε υπερβολικά αισιόδοξοι κι αυτό δεν θα σας βοηθήσει. Επιδιώξτε να αφήσετε κατά μέρος τις απαιτήσεις. Ή μην έχετε εμμονή μόνο με την ύλη. Η περίοδος αυτή σας διδάσκει να χαίρεστε απλές απολαύσεις και να εκπέμπετε ζεστασιά στο περιβάλλον σας.

Συνεχίζεται όμως ένας εσωτερικός εκνευρισμός, που ενδεχομένως θα σας κάνει να είστε νευρικοί, ακόμη κι αν δεν το εκδηλώνετε στους άλλους. Χαλαρώνετε κατά το δυνατόν, ή βρείτε μία δημιουργική διέξοδο για να ηρεμήσετε.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ήρθε η στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εσωτ

Keywords
Τυχαία Θέματα