«Το καπελάκι του στραβά» ο απηυδισμένος Αντιπρύτανης του ΕΜΠ…

Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας όσοι νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα λέει με άλλα λόγια στην επιστολή του.

«Αγαπητοί Συνάδελφοι έχω ήδη ενημερώσει τον Πρύτανη ότι πριν λίγες ώρες κατέθεσα αυτοπροσώπως την αμετάκλητη παραίτησή μου από το αξίωμα του Αντιπρύτανη στο Γραφείο του Αξιότιμου Υπουργού Παιδείας… Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή που δείξατε στα στραβά που οπωσδήποτε έχω κάνει στη θητεία μου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο Πολυτεχνείο Μας»

Αυτά είπε στην ηλεκτρονική

επιστολή παραίτησής του ο Αντιπρύτανης του ΕΜΠ Γιάννης Αβαριτσιώτης, αποχωρώντας οριστικά και αμετάκλητα από τη θέση ευθύνης που κατείχε στο Πολυτεχνείο, λόγω της «Βαβέλ» που φαίνεται να επικρατεί στην προώθηση των διαδικασιών εκλογής μελών Συμβουλίου Διοίκησης του εν λόγω ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Σημειωτέων ότι με επιστολές προς τον πρύτανη Σ. Σιμόπουλο, τρεις καθηγητές του ΕΜΠ καταγγέλλουν γεγονότα των τελευταίων ημερών στο Ίδρυμα, με τις αλλεπάλληλες προσπάθειες να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη των μελών Συμβουλίου Διοίκησης, οι οποίες εμποδίζονται από ομάδες που αντιδρούν στην εφαρμογή του νόμου, όπως υποστηρίζουν.

Οι τρεις καθηγητές, ακόμα, στις επιστολές τους, τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) Νίκος Σταυρακάκης, κάνουν λόγο για παρακμιακές καταστάσεις που θα έχουν ως συνέπεια την «ολοκληρωτική εξάρτηση της χώρας από ξένη τεχνογνωσία και την πριμοδότηση ιδιωτικών ΑΕΙ μια και τα δημόσια δεν θα λειτουργούν σωστά» και επισημαίνουν ότι στα υπόλοιπα πανεπιστήμια έχουν γίνει οι εκλογές, επιρρίπτοντας ευθέως ευθύνες στον πρύτανη και τη διοίκηση γιατί δεν έχουν γίνει στο Πολυτεχνείο, λέγοντας ότι οφείλει να ενεργήσει σύμφωνα με τους νόμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα