Το… «attitude τυπάρα», ο ΠΑΟ και η απορία για Φούλαμ

18:15 12/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Οι άνθρωποι της Φούλαμ δήλωσαν ότι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν «την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη μέχρι το τέλος της σεζόν». Αυτό σημαίνει πως το «πράσινο τοτέμ» και άσος της Εθνικής Ελλάδας δεν πέτυχε πλήρως το στόχο του, που ήταν ένα συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης για μια επιπλέον της φετινής σεζόν, αν και με τον «τυπάρα» και το πάθος που τον διακρίνει για το ποδόσφαιρο τίποτα δεν πρέπει

να αποκλείεται, ούτε φυσικά η επέκταση της συνεργασίας τους με τους Λονδρέζους μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ιδίως αν εκείνος βρει εκεί λίγο χώρο να διαθέσει τα αστείρευτα αποθέματα ψυχής που όλη η Ευρώπη γνωρίζει καλά ότι διαθέτει!

Η μεταγραφή του Καραγκούνη σε μια ομάδα όπως η Φούλαμ αποτελεί ταυτόχρονα μια απάντηση και σε Φερέιρα και Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» και το τεχνικό τους επιτελείο, στη δύσκολη περίοδο που διάγει ο Σύλλογος, ίσως έπρεπε να σταθμίσουν καλύτερα τις πολύτιμες υπηρεσίες που ακόμα είχε να προσφέρει το παιδί της ακαδημίας που «ήτανε νιος και γέρασε» στην Παιανία, εξαιρουμένης της ανάπαυλας της διεθνούς του καριέρας, κι ίσως σε μια ειλικρινή επικοινωνία μαζί του να μπορούσαν όταν ήταν ακόμα εφικτό να έβρισκαν μια νέα ισορροπία για τη συνέχιση της προσφοράς του στον Παναθηναϊκό.

Η απορία, βέβαια, που ευλόγως προκαλείται είναι το πώς ένας ποδοσφαιριστής, που ενδιαφέρεται περισσότερο για να παίζει από τα ακριβή αριθμητικά δεδομένα του εκάστοτε συμβολαίου του, θα προσαρμοστεί σε μια ομάδα σαφώς ανώτερων απαιτήσεων από τον ΠΑΟ, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Ο ίδιος μόνο μπορεί να ξεδιαλύνει το θέμα και το αν μια «ρεβανσιστική» απάντηση στη διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας της καρδιάς του βάρυνε περισσότερο από τη βασική και θεμελιώδη επιθυμία του ιδίου, βάσει της ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσής του – πράγμα που έχει αποδειχθεί στην πορεία του χρόνου, να είναι, όπου βρίσκεται, ο μεγάλος πρωταγωνιστής που δε σταμάτα να «τρέχει» τη συνήθως «υπάκουη» στις «διαταγές» του ασπρόμαυρη μπάλα… Κι ένα μήνυμα προς τους Άγγλους ποδοσφαιρόφιλους, Λονδρέζοι ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το απαράμιλλο και ώρες-ώρες ακραία ελληνικό… attitude της «τυπάρας» των ελληνικών και ευρωπαϊκών γηπέδων, η θέασή του από κοντά αποτελεί αναμφισβήτητα οπαδική εμπειρία!

Keywords
Τυχαία Θέματα