Συνέντευξη | Ο Χάρης Αντωνίου στο Neolaia.gr!

Τον Χάρη Αντωνίου τον γνωρίσαμε στο X-Factor πριν από ένα χρόνο, κατάφερε να ξεχωρίσει, να κάνει τα πρώτα του βήματα και είπαμε να τον ρωτήσουμε τις εντυπώσεις του μέχρι τώρα.

- Ένας χρόνος μετά τη νίκη σου στο X-Factor πλέον. Τι έχει αλλάξει;
Σίγουρα υπήρξαν κάποιες αλλαγές. Υπάρχει αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο που ενδιαφέρεται να μάθει τι κάνω και που θέλει να με ακούσει να τραγούδω. Το X-Factor

για μένα ήταν σαν ένα τεστ. Η όλη εμπειρία που αποκόμισα από αυτό και η νίκη που ακολούθησε με βοήθησαν ώστε να κατασταλάξω στο δρόμο που θέλω να ακολουθήσω.

- Ανοίγουν τελικά πόρτες στη δισκογραφία μέσα από τα talent show;
Σίγουρα. Το δύσκολο είναι να επιλέξεις τη σωστή πόρτα και να επιμείνεις εκεί.

- Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου;
Αλλαγές; Δεν μπορώ να πω ότι είχα μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου παρα μόνο ότι πλέον ζω στην Αθήνα και έχω αφοσιωθεί 100% σε αυτό που ξέρω ότι θέλω να κάνω.

- Πώς ένιωσες όταν άκουγες το «Στον κόσμο μου εγώ» στο ραδιόφωνο;
Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Και όποτε τύχαινε να το ακούσω πάντα υπήρχε ένα αυθόρμητο χαμόγελο που δεν έλεγε να σβήσει.

- Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές;
Μπορώ να πω ότι έχω πολλές επιρροές επειδή πραγματικά ακούω τα πάντα αλλά οι καλλιτέχνες που με επηρεάζουν περισσότερο είναι Stevie Wonder, John Mayer, Dave Mathews Band, Charlie Parker και Miles Davis.

- Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που θα ήθελες οπωσδήποτε να συνεργαστείς;
Θα ήταν τέλεια να συνεργαζόμουν με Dave Mathews Band!! Αλλά οκ…πολύ δύσκολο έως άπιαστο.

- Αγαπημένο τραγούδι αυτό τον καιρό;
Δεν μπορώ να σταματήσω να ακούω το Little Lion Man από Mumford and Sons.

- Κάτι δικό σου να περιμένουμε; Κάποιο νέο τραγούδι;
Έχουμε κυκλοφορήσει ένα καινούριο χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «Γλυκά Χριστούγεννα». Είναι σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και σε μουσική δική μου. Έχει κυκλοφορήσει σε χριστουγεννιάτικο CD (Christmas Revisited) με διάφορους καλλιτέχνες της Sony.

- Πού μπορούμε να σε ακούσουμε;
Αυτές τις μέρες εμφανίζομαι σε διάφορες πλατείες στην Αθήνα για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει η Ο.Π.Α.Π. Για τις ακριβείς τοποθεσίες και μέρες μπορείτε να επισκεφθείτε το Fan-Page μου στο Facebook. http://www.facebook.com/antoniouharry

- Τι ευχή θα ήθελες να κάνεις για το 2012;
Θα ήθελα να ευχηθώ όλοι να έχουμε μια καλή χρόνια το 2012 με περισσότερες όμορφες στιγμές και ο Άγιος Βασίλης να φέρει σε όλους μας τα δώρα που θέλουμε!!! :p

Ευχαριστούμε Χάρη, καλή συνέχεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα