Πόσο δύσκολο να είσαι 20 χρονών…

17:14 17/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Αν εσύ που μας διαβάζεις τώρα είσαι μικρότερος, τύπου 15 και τύπου πας ακόμα σχολείο αφενός, δεν έχεις διάβασμα, φροντιστήρια κλπ. (;) και αφετέρου μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις γιατί αν τα προβλήματα που νομίζεις έχεις τώρα σου φαίνονται μεγάλα σε μερικά χρόνια θα φαντάζουν ανυπέρβλητα.

Αν όμως είσαι πολύ μεγαλύτερος τύπου η μαμά μου (σε αγαπώ μαμά!) θα λες από μέσα σου «τι προβλήματα έχεις κι εσύ βρε κορίτσι μου… 20 χρονών μόνο». Ένας νέος σήμερα 20+ ετών έχει πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσει.

Δουλειά. Ψάξε ψάξε δε θα τη βρεις! Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Είμαι σίγουρη πως

οι περισσότεροι από εσάς που έχετε τελειώσει τις σπουδές σας έχετε βαρεθεί να στέλνετε e-mails με βιογραφικά. Έχουμε γίνει επαγγελματίες στην αναζήτηση εργασίας. Σπουδαίο επίτευγμα!

Η απόσταση που σας χωρίζει με το έταιρον σας ήμισυ. Έχεις μία σχέση από το σχολείο τύπου. Εσύ μένεις εδώ, εκείνος/η φεύγει για τα ξένα. Και αποχαιρέτα την τη σχέση που χάνεις! Ήταν πολύ Καβαφικό το τελευταίο!

Μένεις με τους γονείς σου! Σκέψου τώρα να λείπεις στο εξωτερικό για καιρό λόγω σπουδών, να έχεις συνηθίσει να ζεις μόνος σου, στην ησυχία σου και ξαφνικά να επιστρέφεις στο πατρικό σου. Πέρα από τα σιδερωμένα ρούχα και το σπιτικό φαγητό, αδυνατώ να βρω κάτι άλλο θετικό!

Έχεις διάβασμα για τη σχολή, έχεις να βγεις να πας να ζήσεις τη φοιτητική σου φάση, έχεις και μια εξεταστική να διεκπεραιώσεις για να μην σου τη λένε και οι δικοί σου ότι σπαταλάς άδικα τα χρήματά τους. Είσαι ο άνθρωπος όλα σε ένα!

Καμιά φορά ευχόμαστε να γυρίζαμε το χρόνο πίσω. Στα χρόνια που τα προβλήματά μας δεν ήταν στ’ αλήθεια προβλήματα ή που μας έπαιρναν αγκαλιά και μας έλεγαν «όλα θα πάνε καλά» και όλα πήγαιναν καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα